Πέμπτη 26 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 250 εκτελεσμένους κομμουνιστές και αγωνιστές στο Γηροκομείο της Πάτρας, οργανώνουν την Κυριακή 29/6, στις 9.30 π.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα. Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Μπέτσης, Γραμματέας του Εδαφικού Τομέα Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Επίσκεψη - προσκύνημα, στην περιοχή της Λοχριάς, στον Ψηλορείτη, όπου δόθηκε μεγάλη μάχη του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οργανώνουν την Κυριακή 29/6, οι Κομματικές Οργανώσεις Ηρακλείου και Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Στη μάχη που δόθηκε τον Ιούλη του 1947 σκοτώθηκαν τα καλύτερα παλικάρια του ΚΚΕ και του ΔΣΕ, με μπροστάρη τον καπετάνιο Γιάννη Ποδιά. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Κατερίνα Μπακέλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν τα Παραρτήματα Ηρακλείου και Ρεθύμνου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής, από το Ηράκλειο στις 8.30 π.μ. από το άγαλμα του Βενιζέλου και από το Ρέθυμνο, στις 8 π.μ. από τα γραφεία του Κόμματος (Δημακοπούλου 70).

-- Εκδήλωση για τον ΔΣΕ διοργανώνουν την Κυριακή 29/6, οι Κομματικές Οργανώσεις Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες οργανώσεις της ΚΝΕ, στο Κεφαλοχώρι Κόνιτσας. Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο που πριν από 8 χρόνια, υψώθηκε το μνημείο του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Θα περιλαμβάνει κατάθεση στεφανιών, ομιλία και μουσικό πρόγραμμα. Η αναχώρηση θα γίνει με πούλμαν την Κυριακή, στις 8.30 π.μ. από τη Νομαρχία. Δηλώσεις συμμετοχής στις Κομματικές Οργανώσεις Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ