Σάββατο 28 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Πρεμιέρα β' γύρου με ... λάτιν ντέρμπι

Με τις δυο λατινοαμερικάνικες μονομαχίες μεταξύ Βραζιλίας - Χιλής και Κολομβίας - Ουρουγουάης ανοίγει σήμερα η αυλαία των «16» της διοργάνωσης, με τα παιχνίδια πλέον να είναι νοκ άουτ, με τον χαμένο να επιστρέφει στην πατρίδα του.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ

Στον πρώτο (χρονικά) αγώνα οι οικοδεσπότες Βραζιλιάνοι κόντρα στην ομάδα που αποτελεί μια εκ των εκπλήξεων της φετινής διοργάνωσης, τη Χιλή, καλούνται να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα στην πορεία τους για το τρόπαιο. Οι εμφανίσεις στον όμιλο για τη Σελεσάο έχουν αφήσει κάποιες σκιές, με πιο χαρακτηριστική την αδυναμία να ξεπεράσουν με επιτυχία το πλέον σημαντικό εμπόδιο που είχαν, όπως ήταν η αναμέτρηση με το Μεξικό (0-0). Ο τεχνικός της ομάδας Φελίπε Σκολάρι παραδέχθηκε τη μετριότητα των εμφανίσεων, ωστόσο δήλωσε ότι ευελπιστεί σε βελτίωση. Στην άλλη πλευρά οι Χιλιανοί έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο, με καλή αμυντική λειτουργία, ταχύτητα στις πτέρυγες και επικίνδυνη επίθεση.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Στη δεύτερη αναμέτρηση, η Κολομβία, που προέρχεται ως πρώτη από τον τρίτο όμιλο όπου συμμετείχε η Ελλάδα, αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη που προκρίθηκε στο παρά ένα. Οι Κολομβιανοί είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που τελείωσαν αήττητες τη φάση των ομίλων (Ολλανδία, Αργεντινή, Βέλγιο οι άλλες τρεις), με το σύνολο του Νέστορ Πέκερμαν να αφήνει προσδοκίες για ακόμα ψηλότερα. Και όλα αυτά μάλιστα χωρίς το μεγάλο όνομα της αποστολής, τον Ραδαμέλ Φαλκάο, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στην άλλη πλευρά η Ουρουγουάη, μετά την απουσία πλέον του Σουάρες (τιμωρημένος), ξανάγινε ερωτηματικό για το πώς θα εμφανιστεί, αφού χωρίς αυτόν μετράει μια ήττα από την Κόστα Ρίκα στον όμιλο, ενώ με αυτόν δύο νίκες επί Αγγλίας και Ιταλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ