Κυριακή 6 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Μπελογιάννης
Νίκος Μπελογιάννης
φωτό 2

Στη μνήμη των ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού.

Νίκος Σολομωνίδης

***

Φωτό

Στις 19 Ιουνίου, συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τον θάνατο του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, βουλευτή του ΚΚΕ, συμπαραστάτη σε κάθε κινητοποίηση και υπερασπιστή, μέσα και έξω από την βουλή, των δικαιωμάτων των εργαζόμενων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων.

Oι εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων στην μνήμη του προσφέρουν στο ΚΚΕ 115 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μετάλλου.

***

φωτό

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ προσφέρω στην Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ 100 ευρώ ενίσχυση.

Γ. Ζ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΡΙΜΙΤΖΑ (Κοροδορήνη) η οικογένειά της προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Νάξου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη». Ο Δημήτρης Αποστολίκας από νεαρή ηλικία αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Από νέος ακόμα, σήκωνε όλα τα βάρη της οικογένειας, γιατί ο πατέρας του - μαχητής του ΔΣΕ - συμμετέχοντας στους αγώνες κατά των κατακτητών, βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Σ' όλη του τη ζωή και με όλες του τις δυνάμεις, συμμετέχοντας σ' όλους τους κοινωνικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, πάλεψε για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Νίκος Ζαχαριάδης
Νίκος Ζαχαριάδης
***

Φωτο 1

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΩΓΟΣ καταγόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Για το λόγο αυτό, πέρασαν, όπως όλοι οι αγωνιστές, πολλά βάσανα και διωγμούς. Σε ηλικία 10 ετών βρέθηκε στην Αθήνα δουλεύοντας σε διάφορες δουλειές. Πήρε ενεργό μέρος στη Νεολαία Λαμπράκη και στους αγώνες της εποχής εκείνης. Κατάφερε μόνος να τελειώσει μια τεχνική σχολή και να μπαρκάρει στα καράβια ως δόκιμος, λιπαντής, μηχανικός. Μετά τη μεταπολίτευση εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Συμμετείχε σε όλους τους αγώνες. Στο Πέραμα πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Σωματείου Μετάλλου του Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια δούλευε στην Τοπική Διοίκηση, στο Δήμο Αγ. Βαρβάρας συμμετέχοντας πάντα στους αγώνες, εργατικούς και κοινωνικούς, πάντα αταλάντευτος στις δυσκολίες της ζωής και του αγώνα, πιστός στο ΚΚΕ για το δίκιο του εργάτη.

Η οικογένειά του, τα αδέλφια του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο Κόμμα 350 ευρώ, στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας.

  • Με μεγάλη στεναχώρια πληροφορηθήκαμε το ξαφνικό «φευγιό» του συγγενή μας και μέλους του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΙΩΓΟΥ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Φιλοσοφικής Αθήνας.

Γιαννούλα Πάντου, Μηνάς Αντύπας

***

φωτό 2

Για το ετήσιο μνημόσυνο του ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Φλόγας) και στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, η Σταυρινάκη Ερριέτα και ο Σταυρινάκης Χρήστος προσφέρουν στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» το ποσό των 200 ευρώ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

Motion Team

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
***

Στις 11 Ιούλη, συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας Β. Στ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Α. Δ. και τα παιδιά του, Α. και Ι.

***

Στη μνήμη του ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ και της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΖΗ, παλιών ΕΠΟΝιτών από το Ν. Πύργο Ιστιαίας Εύβοιας, σύμφωνα με επιθυμία τους, η οικογένεια πρόσφερε το ποσό των 100 ευρώ στην ΤΕ Β/Κ Εύβοιας του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑ, από τη Λαμία, που τόσο ξαφνικά «έφυγε» από κοντά μας, η οικογένειά του προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Φθιώτιδας.

  • O Τάκης Σαρέλας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στη μνήμη του ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑ από τη Λαμία, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 δολάρια Αυστραλίας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ Ι. ΝΤΟΥΡΟΥ προσφέρουμε στην ΤΕ Χαλκίδας - Θήβας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Τα παιδιά του και τα εγγόνια του

***

Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο ΘΩΜΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ. Ενας εξαίρετος άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, που στάθηκε στο πλευρό της οικογένειάς μας στις χαρές και τις δυσκολίες.

Αντί για στεφάνι, με σεβασμό στη μνήμη του, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Οικογένεια Τσιρώνη

***

φωτό 1

Στις 4 Ιούνη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του συζύγου και συντρόφου μου ΚΩΣΤΑ ΣΓΟΥΡΑΚΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου - Νέου Κόσμου.

Η σύντροφός του, Νικολέτα Βαμβακάρη

***

«Για τους μεγάλους, για τους ελεύθερους, για τους γενναίους, τους δυνατούς, αρμόζουν τα λόγια τα μεγάλα, τα ελεύθερα, τα γενναία, τα δυνατά».

ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗΣ ΝΊΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗΣ ΝΊΚΟΣ
Στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΟΥΔΗ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μ. Ι. Γιαγκούδη

***

φωτό 1

Στις 21 Μάη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του αδελφού μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΠΠΑ και στις 8 Αυγούστου συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΠΠΑ.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας.

Κέππας Κωνσταντίνος

***

φωτό 1

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας η μητέρα και γιαγιά μας, ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ του Νικολάου, από το Ζερβοχώρι Παραμυθιάς.

Στη μνήμη της η εγγονή της Ελένη, η κόρη της Κων/νιά και ο γαμπρός της Γιάννης προσφέρουν 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ο οποίος «έφυγε» στις 6 Ιούλη του 2013, ΕΠΟΝίτη αγωνιστή, ΚαΠαΠίτη της Εθνικής Αντίστασης, αταλάντευτου έως τη μέρα που «έφυγε».

Στη μνήμη του η γυναίκα του Αννα Τσουκάτου και οι κόρες του, Γεωργία και Αγγελική, προσφέρουν στο κόμμα που αγαπούσε και πίστευε μέχρι την τελευταία του πνοή, 100 ευρώ.

  • Επίσης, ο κουμπάρος του Θεόδωρος Βρούντας προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

***

φωτό 1

Στις 30 Μάρτη αυτού του χρόνου «έφυγε» απ' τη ζωή η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΣΟΥΛΗ το γένος Καρούνη, από τα Πάκια Λακωνίας. Αγωνίστηκε με την ΕΠΟΝ τα δύσκολα χρόνια της Κατοχής εμπνευσμένη απ' τα μεγάλα ιδανικά του λαού μας, τη θέλησή του να ζήσει ελεύθερος και αφέντης στον τόπο του. Στάθηκε όρθια, άντεξε τις διώξεις, τους κατατρεγμούς αγωνιστών που ακολούθησαν, δε συμβιβάστηκε σε όλη τη ζωή της. Η μεγάλη εκτίμηση, ο σεβασμός του κόσμου στο πρόσωπό της αποτελούν αναγνώριση της στάσης ζωής που επέλεξε και κράτησε η Μαργαρίτα Μισούλη.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Στη μνήμη της προσφέρω - μέσω ΚΟ ΟΤΕ - το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στο Κόμμα που πίστεψε και στήριξε ακλόνητη χωρίς ταλαντεύσεις.

Ο γιος της, Χρήστος Μισούλης

  • Οι σύντροφοι - εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από τον ΟΤΕ - εκφράζουμε στον σύντροφό μας και την οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Στη μνήμη της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΙΣΟΥΛΗ προσφέρουμε, μέσω ΚΟ ΟΤΕ, το ποσό των 180 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στο Κόμμα που πίστεψε και στήριξε ακλόνητη μέχρι το τέλος της ζωής της.

***

φωτό 2

Ο αγωνιστής ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΣΗΣ γεννήθηκε στο χωριό Γρεκικό Αρτας το 1916. Το 1931 δούλευε τσαγκάρης στην Αρτα. Εφηβος συνδέθηκε με το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα και έπαιρνε μέρος στους αγώνες του εργατικού κινήματος. Το 1934 πιάστηκε και εξορίστηκε στη Σίκινο. Το 1936 καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή και 8 μήνες εξορία. Το 1938 διακόπηκε η εξορία του για να υπηρετήσει τη θητεία του. Η κήρυξη του πολέμου του '40 τον βρίσκει και πάλι εξόριστο στον Αϊ - Στράτη. Το 1943 οι εξόριστοι του Αϊ - Στράτη απέδρασαν με τη βοήθεια του ΕΛΑΝ. Ως την Απελευθέρωση, ως στέλεχος του ΚΚΕ, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στις ΕΑΜικές οργανώσεις της Αρτας. Μετά την Απελευθέρωση κυνηγήθηκε, πέρασε στην παρανομία, δούλεψε στις Κομματικές Οργανώσεις της Ηπείρου, και το 1947 βγήκε στο βουνό, στην VΙΙΙ Μεραρχία του ΔΣΕ στη Μουργκάνα. Το 1949 ήταν πολιτικός επίτροπος Τάγματος και το τελευταίο διάστημα, πολιτικός επίτροπος Ταξιαρχίας. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, έως το 1954 δούλεψε σε εργοστάσιο υφαντουργικών μηχανών ως τορναδόρος φρέζας. Παράλληλα τελείωσε Τεχνική Σχολή. Επαναπατρίστηκε το 1976 με την εξαμελή οικογένειά του. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, αγωνίστηκε ενάντια στον αντικομμουνισμό και τον αναθεωρητισμό και ήταν μέλος του Παραρτήματος Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΕΠΠ.

ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
Στη μνήμη του συζύγου μου ΝΙΚΟΥ ΒΕΤΣΗ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 12 Μάρτη 1998, καθώς και στη μνήμη του κομμουνιστή - ήρωα ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

Αγλαΐα Βέτση

***

φωτό 1

Ξημερώματα του Σαββάτου 24 Μάη 2014 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 59 ετών, ο σύντροφος ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ από το Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, μετά από παλικαρίσια, αλλά άνιση μάχη, που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατο νόσο. Ηταν παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας που ένιωσε την κοινωνική, ταξική αδικία από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Από τα νεανικά του χρόνια εντάχτηκε στο κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια του ΚΚΕ. Υπηρέτησε πιστά το Κόμμα από πολλές υπεύθυνες θέσεις. Για πολλά χρόνια Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης του χωριού του και μέλος του καθοδηγητικού οργάνου της περιοχής. Δε λυπήθηκε ποτέ να δώσει δυνάμεις για την οργάνωση της πάλης του λαού με πολύχρονη συμβολή στο αγροτικό και συνεταιριστικό κίνημα μέσα από τον Αγροτικό Σύλλογο, την Ομοσπονδία, το Συνεταιρισμό. Είχε πάντα στην έγνοια του τη νεολαία, ώστε να γαλουχηθεί με τα ιδανικά της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας. Συνέβαλε σ' αυτό το σκοπό με επί σειρά ετών θητεία ως πρόεδρος του Μορφωτικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του. Εμεινε πιστός και αγωνιζόταν για τα ανώτερα ιδανικά που υπηρετεί το ΚΚΕ, τιμώντας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ.

Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ , φίλοι του και φίλοι του ΚΚΕ πρόσφεραν, στη μνήμη του, με αφορμή το μνημόσυνό του, 130 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κεφαλόβρυσου.

***

φωτό 1

Στις 13 Ιούνη, αποχαιρετήσαμε τον σύντροφό μας ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ, που πήρε το δρόμο για το μακρινό χωρίς επιστροφή ταξίδι. Μας λύπησε βαθιά ο θάνατός του, αφού δεκαετίες ολόκληρες συνδεθήκαμε με ακατάλυτους συντροφικούς δεσμούς μέσα στο καμίνι του καθημερινού ταξικού αγώνα. Ο σ. Κώστας είχε ξεχωριστή συμβολή στη συγκρότηση της ΕΣΚ ΟΤΕ στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 1970. Μαζί με τους πρωτοπόρους μαχητές της παράταξής μας, δεν έκανε ποτέ πίσω στον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων στον ΟΤΕ. Διακρινόταν για το ήθος, τη συνέπειά του, τη μαχητικότητα σε όλους τους τομείς. Κράτησε ψηλά τη σημαία του ταξικού αγώνα της ΕΣΚ ΟΤΕ, δεν δείλιαζε στα δύσκολα, δεν έκανε ποτέ πίσω. Ως συνταξιούχος είχε ουσιαστική συμβολή στη συγκρότηση του νέου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρώην ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

ΚΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΕΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στην κομματική ζωή και δράση ο σ. Κώστας Πουλής ξεχώρισε για τη συνέπειά του, τη σταθερότητα και το πνεύμα αυτοθυσίας που τον διέκρινε στην εκπλήρωση ακόμα και των πιο δύσκολων καθηκόντων. Από τα πρώτα βήματα των ΚΟ στον ΟΤΕ ο σ. Κώστας δεν έλειψε ποτέ από τη λειτουργία και δράση των Οργανώσεων. Ανυποχώρητος στη δύσκολη καμπή της διάσπασης, έδωσε με σθένος τη μάχη ενάντια στον οπορτουνισμό, ενάντια στην επιχείρηση διάλυσης του ΚΚΕ. Με τη συγκρότηση του στελέχους του ΚΚΕ, του πρωτοπόρου μαχητή - αγωνιστή, αντιμετώπισε και τη δύσκολη κατάσταση της ασθένειάς του. Αυτό τον άξιο σύντροφό μας - που μας έδινε κουράγιο με το παράδειγμά του - θα κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια, θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό της συζύγου και των παιδιών του. Το αγωνιστικό του παράδειγμα θα είναι οδηγός μας στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.

Στη μνήμη του προσφέρουμε - μέσω της ΚΟ ΟΤΕ του ΚΚΕ - το ποσό των 190 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αξέχαστης κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ - ΛΙΔΩΡΙΚΗ, που στις 10 του Ιούλη συμπληρώνονται 4 χρόνια που λείπει από κοντά μου - και όσο ζω δεν θα ξεχάσω τη γλυκιά μορφή της - προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Φλώρα Τραχανατζή - Λιδωρίκη
Φλώρα Τραχανατζή - Λιδωρίκη
Δέσποινα Τραχανατζή


ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΦΛΟΓΑΣ)
ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΦΛΟΓΑΣ)

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΒΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΩΓΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΩΓΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΜΙΤΖΑ (ΚΟΡΟΔΟΡΗΝΗ)
ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΜΙΤΖΑ (ΚΟΡΟΔΟΡΗΝΗ)

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΘΥΜΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΘΥΜΙΟΣ

ΠΑΠΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΣΟΥΛΗ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΣΟΥΛΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ