Τετάρτη 9 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αρχή με ήττα για Εθνική νέων

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 20 (Κ-20), που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Εθνική νέων αφού στην πρεμιέρα των αγώνων έχασε από τη Λιθουανία με 73-65. Το ελληνικό συγκρότημα, που δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Παπαπέτρου, παρά το γεγονός ότι στο Α' μέρος παρέμεινε στο παιχνίδι, κοντράροντας στα ίσα τους αντιπάλους του (23-22 στο 10', 34-38 στο 20'), στο β' ημίχρονο δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό. Από τις αρχές της επανάληψης οι Λιθουανοί, έχοντας ως κορυφαίο τον Ταμούλις, άρχισαν να σταθεροποιούν το προβάδισμα στο σκορ (52-59, 55-66), εκμεταλλευόμενοι και την έλλειψη λύσεων στην ελληνική επίθεση, φθάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα. Καλύτεροι από την ελληνική ομάδα ήταν ο Μποχωρίδης (20 π.) και ο Διαμαντάκος (11 π.). Δεύτερος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι σήμερα η Λετονία (19.00). Αλλα αποτελέσματα: Τουρκία - Κροατία 70-66 (58-58 κ.α.), Τσεχία - Ιταλία 60-84, Πολωνία-Βουλγαρία 85-78, Σλοβενία-Σερβία 61-73.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σέντερ, Οθέλο Χάντερ, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ύψος 2.03 παίκτης προορίζεται για μια θέση εντός της ρακέτας, αποτελώντας τον παρτενέρ του Ντάνσον στη θέση 5. Παράλληλα από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοινώθηκε και η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πρίντεζη μέχρι το 2017.
  • ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Σε ρυθμούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κινείται πλέον η Εθνική παίδων, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μάνο Μανουσέλη να ανακοινώνει τους πρώτους παίκτες που θα μετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας. Αυτοί θα είναι: Γοργόνης (ΠΑΟΚ), Λούντζης (Κρόνος), Σκούφης, Παπαδάκης, Τάρλας, Κουρέπης (Ικαρος), Μωραΐτης, Μελισσουργός (Πανιώνιος), Χατζηκυριακίδης (Αστέρια), Τούφας (Νάουσα), Μπίλιος, Χρηστίδης (Μαντουλίδης), Μπολάτογλου (Ιωνικός Νικαίας), Κούτρας Χ. (ΑΣΕ Δούκα), Τάταρης (Απολλωνιάδα), Κωνσταντινίδης (Μέγας Αλέξανδρος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ