Τρίτη 15 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομικός διακινητής ναρκωτικών

Αστυνομικός συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινούσε ναρκωτικά στα κρατητήρια νευραλγικής υπηρεσίας της Αττικής, όπου υπηρετούσε. Πρόκειται για έναν 42χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, που έκαναν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, να κατέχει ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίων και δύο ναρκωτικά χάπια.

Την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία έκανε ήδη έρευνα για διακίνηση ναρκωτικών στα κρατητήρια της υπηρεσίας που υπηρετούσε ο 42χρονος. Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης, με τη βοήθεια δύο αλλοδαπών κρατουμένων, υπηκόων Μαρόκου και Νιγηρίας, 31 και 20 χρόνων αντίστοιχα, προμήθευε με δόσεις ναρκωτικών άλλους κρατούμενους, με αμοιβή από 10 έως 60 ευρώ την κάθε φορά, ανάλογα με την περίπτωση.

Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και διακεκριμένες περιπτώσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ