Πέμπτη 17 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ
Καλοκαιρινά βράδια με δωρεάν σινεμά

Προβολές θερινού σινεμά με δωρεάν είσοδο για όλους διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ, ενταγμένη στη δραστηριότητα της Οργάνωσης στο πλαίσιο του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Οι προβολές αρχίζουν αύριο Παρασκευή και θα γίνονται στις 9.30 μ.μ. στο «Σινέ Κατερίνα», στο Κερατσίνι, με επιλογή ταινιών γύρω από ζητήματα όπως ο αθλητισμός, ο φασισμός - ρατσισμός, ο αντικομμουνισμός κ.ά.

«Η πρωτοβουλία αυτή επιδιώκουμε να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους νέους και τις νέες της περιοχής του Πειραιά να ψυχαγωγηθούν δωρεάν. Επιλέξαμε λοιπόν να επαναλειτουργήσουμε το θερινό σινεμά του Δήμου Κερατσινίου («Σινέ Κατερίνα»), να συμβάλουμε με τις εργασίες μας στην αποκατάσταση της λειτουργικότητάς του και να ανοίξει για να υποδεχτεί τη νεολαία της περιοχής», σημειώνει σχετικά η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα των προβολών έχει ως εξής:

Αύριο Παρασκευή: «Django: Ο Τιμωρός». Σάββατο 19/7: «Che: Μέρος Πρώτο». 21/7: «Στάλινγκραντ». 23/7: «Εγώ, ο απαισιότατος». 25/7: «Η μεγάλη απόδραση των 11». 26/7: «Green Street Hooligans».

Για την πρόσβαση στο «Σινέ Κατερίνα» (Βύρωνος και Χιλής, Ευγένεια) εξυπηρετούν τα λεωφορεία: 875, 833 (στάση «Σινέ Κατερίνα»), 832 (στάση πλατεία Ευγένειας) και 843 (στάση Καλοσκάμη στη Λ. Δημοκρατίας).

Σε Καλαμάτα, Πάτρα και Κέρκυρα

Τριήμερο κινηματογραφικών προβολών για ανέργους και νέα ζευγάρια έχει προγραμματίσει για τα τέλη Ιούλη η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ, στη γειτονιά της Ράχης (κουφού ελιές) μπροστά από τα Β' ΚΑΠΗ της Καλαμάτας. Οι προβολές ξεκινούν στις 9.30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι ταινίες που θα παιχτούν είναι:

Στις 28/7 «Django: Ο Τιμωρός», στις 29/7 «Green Street Hooligans» και στις 30/7 «Μάθε παιδί μου γράμματα».

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη πρωτοβουλία έχει αναλάβει για δεύτερη χρονιά φέτος ο Εργατικός Τομέας Πάτρας της ΚΝΕ που προβάλλει δωρεάν ταινίες για ανέργους και νέα ζευγάρια στο Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας).

Το πρόγραμμα των προβολών στην Πάτρα έχει ως εξής:

Αύριο Παρασκευή: «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας». 21/7: «Η λίστα του Σίντλερ». 23/7: «Ο επίμονος κηπουρός». 28/7: «Λούφα και παραλλαγή». 30/7: «12 χρόνια σκλάβος». 1/8: «Αδωξοι Μπάσταρδη». 4/8: «City of God». 6/8: «Ο λαβύρινθος του Πάνα». 8/8: «Ο Ηλίας του 16ου». 11/8: «Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι». 13/8: «Εγώ ο Απαισιότατος». 18/8: «Cinderella Man».

Δωρεάν κινηματογράφο προσφέρει στους νέους και η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ στον «Κήπο του Λαού» («Cafe Art») με το εξής πρόγραμμα: 23/7 «Οι αντάρτες του Μπρόντγουεϊ». 30/7 «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο». 6/8 «Το αγόρι πίσω από το συρματόπλεγμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ