Τετάρτη 23 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
φωτό 1

Ο Παναγιώτης Μπότσης προσφέρει 500 ευρώ, στη μνήμη του αδελφού του, ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, μέσω της Οργάνωσης Βιομηχανίας της ΚΟΑ.

***

φωτό (Χαρτί) 1

Στις 13.6.2014 «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο συναγωνιστής μας χαλυβουργός, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ. Ηταν μέλος της διοίκησης του σωματείου που οργάνωσε και καθοδήγησε τον 9μηνο ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών του Ασπροπύργου. Τη νύχτα που έγινε η επίθεση των ΜΑΤ ήταν στην περιφρούρηση της απεργίας και τον συνέλαβαν μαζί με άλλους συναγωνιστές χαλυβουργούς και μετά το αυτόφωρο, η εργοδοσία τον απέλυσε χωρίς αποζημίωση. Ο Δημήτρης ήταν καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», της εφημερίδας του ΚΚΕ, που στάθηκε καθημερινά στο πλάι του 9μηνου ηρωικού αγώνα μας.

Συνάδελφοί του, συναγωνιστές του απολυμένοι χαλυβουργοί, προσφέρουμε, στη μνήμη του, 800 ευρώ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟΒ Χαλυβουργών της ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Πέντε χρόνια πέρασαν από τον απροσδόκητο χαμό του ανιψιού, ξαδέλφου και θείου μας ΧΑΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ. Δεν σβήνουν, όμως, από τη μνήμη μας το γλυκό του χαμόγελο, η ανεπανάληπτη συντροφιά του, η προσφορά του στους αδύνατους.

Χάρη ΖΕΙΣ στην Καρδιά μας

Η οικογένεια Γεωργίας Αγγελοπούλου προσφέρει, στη μνήμη του, 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».


ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ, Χαλυβουργός μέλος της Διοίκησης της 9μηνης απεργίας των χαλυβουργών
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ, Χαλυβουργός μέλος της Διοίκησης της 9μηνης απεργίας των χαλυβουργών

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ