Πέμπτη 24 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Πήραν πιστοποιητικό 7 ΠΑΕ

Πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Super League χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως ανακοινώθηκε χθες. Οι ΠΑΕ που ουσιαστικά ...καθάρισαν με τα διαδικαστικά είναι οι Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Καλλονή. Παράλληλα η ΕΕΑ γνωστοποίησε πως για τις υπόλοιπες ΠΑΕ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των όποιων δικαιολογητικών είναι η 30ή Ιούλη.

ΠΑΟ: Ισως και εντός της σημερινής ημέρας να κλείσει θετικά η υπόθεση της απόκτησης από τον Παναθηναϊκό του 21χρονου Ολλανδού Ουασίμ Μποουί που αγωνίζεται στη Γιουβέντους. Οι «πράσινοι», σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα έχουν βρει με την ιταλική ομάδα για δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, ωστόσο την υπόθεση φαίνεται να έχουν καθυστερήσει μέχρι τώρα κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Αυτές αφορούν την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη με τη Γιουβέντους, προκειμένου μετά να έχει το δικαίωμα να παραχωρηθεί δανεικός. Την ίδια ώρα στο «τριφύλλι» θα περιμένουν λίγο ακόμα τις εξελίξεις στο θέμα του Αμπέντ και το εάν θα αγωνιστεί τελικά στη Νιούκαστλ.

ΠΑΟΚ: Σε μια ιστορική έδρα όπως το περίφημο Σάο Πάολο της Νάπολι θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ μετά από26 χρόνια στις 2 Αυγούστου, μετά την οριστικοποίηση του φιλικού ανάμεσα στις δυο ομάδες, όπως ανακοινώθηκε χτες. Ο Δικέφαλος το 1988 είχε αντιμετωπίσει τη Νάπολι του Ντιέγκο Μαραντόνα σε δυο αγώνες για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Παράλληλα από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε η συνεργασία για 2 χρόνια με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Φακούντο Περέιρα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Από το σοβαρό τραυματισμό του Βασιλείου στο χέρι στιγματίστηκε το φιλικό ανάμεσα στον Πλατανιά και το Λεβαδειακό, που διεξήχθη στο Καρπενήσι, με το νεαρό φορ των Βοιωτών να μεταβαίνει στο νοσοκομείο της πόλης για περαιτέρω εξετάσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ