Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΖΟΥΝΤΟ
Ετοιμος για το Παγκόσμιο ο Ηλιάδης

Associated Press

Πανέτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο είναι ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης θα μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο που θα διεξαχθεί στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας του, δήλωσε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

«Εχω επανέλθει εντελώς, είναι σαν να μην έχω κάνει καν επέμβαση. Και η προετοιμασία πήγε όπως ακριβώς θα ήθελα και τώρα έχω μπροστά μου το τελευταίο στάδιο, στην Ιταλία, για ν' ασχοληθώ με τις... λεπτομέρειες του αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Πραγματικά αξίζει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, η διάκριση σ' ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι τεράστιο επίτευγμα και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσω και φέτος να διακριθώ. Είμαι έτοιμος να παλέψω στα όρια των δυνατοτήτων μου για να δικαιωθούν οι κόποι μου όλον αυτόν τον καιρό. Πάντα - μα πάντα - ο στόχος μου είναι ένας και μοναδικός: Το χρυσό μετάλλιο, δε συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο και ποτέ δεν έχω κατέβει σε αγώνες αν δεν είμαι απόλυτα έτοιμος ή με τη λογική απλά να διακριθώ ή να περιοριστώ σε ένα καλό πλασάρισμα».

Μιλώντας για τις ιδιαιτερότητες της διοργάνωσης και τους αντιπάλους του, ο Ηλίας Ηλιάδης δήλωσε: «Νέοι αθλητές κατεβαίνουν στον αγώνα έχοντας μεγάλη ενέργεια και δυνάμεις. Είναι ένας 19χρονος Ιάπωνας και ένας 18χρονος Γεωργιανός πολύ καλοί. Στα "νιάτα" και αντοχή τους ωστόσο εγώ έχω να αντιπαραθέσω τη μεγάλη εμπειρία, δύναμη και γνώσεις μου. Το σίγουρο είναι ότι ψυχολογικά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, η καρδιά μου, το σώμα, το μυαλό μου είναι δυνατά. Και φυσικά στον τομέα της τακτικής και της τεχνικής γνωρίζω απόλυτα τι πρέπει να κάνω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ