Τρίτη 5 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το «αντίο» του Τάκη Φύσσα

Με ανακοίνωσή του ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της ομάδας, κάνοντας ξεχωριστή μνεία στους παίκτες και τον κόσμο. Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας μου με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήθελα να αναφερθώ δημόσια στους συντελεστές ενός ταξιδιού 16 ετών. Τα δέκα εξ αυτών τιμώντας το εθνόσημο ως ποδοσφαιριστής και τα έξι από το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων. Ευχαριστώ την ΕΠΟ, την διοίκηση και όλους τους συνεργάτες μου, που με την συμπαράστασή τους αναπτύχθηκε το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, με σκοπό την καλύτερη δόμηση των εθνικών ομάδων και την εύρεση νέων ποδοσφαιριστών.

Θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους διεθνείς όλων των ομάδων για την απόδοσή τους αλλά κυρίως για την αποδοχή της φιλοσοφίας μου που έχει να κάνει με την ύψιστη τιμή του να φοράς το εθνόσημο. Τέλος, ευχαριστώ θερμά όλους τους Ελληνες για τη στήριξή τους και εύχομαι καλή πορεία στις Εθνικές μας ομάδες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ