Τρίτη 5 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ 18 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Δράμας κατά τη διάρκεια τριήμερων ελέγχων σε εκδήλωση που έγινε στη λίμνη Κοκκινογείων. Οπως έγινε γνωστό, ελέγχθηκαν 420 άτομα και 105 οχήματα, ενώ συνελήφθησαν 16 άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 38 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών, αφού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 91,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 26,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, ποσότητα ουσίας ΜDMA, ένα χαρτάκι εμποτισμένο με LSD, τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό και ένα χάπι «LEXOTANIL».

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ σε Μαρούσι, Ανοιξη, Σεπόλια, Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα επικεντρώθηκαν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας. Από τους ελέγχους που έκαναν, από τις 28 Ιούλη έως και την Κυριακή, επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη έκδοση 25 αποδείξεων σε τέσσερα καταστήματα, για μη τήρηση του ωραρίου εργασίας προσωπικού σε ένα κατάστημα και για μη επίδειξη του Ειδικού Βιβλίου Τροποποίησης Ωραρίου Εργασίας και Υπερωριών σε μία επιχείρηση.

ΣΤΙΣ 201 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ της Τροχαίας για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας, κατά το «σαφάρι» των αστυνομικών την Κυριακή. Οπως ανακοινώθηκε, οι 115 αφορούσαν αυτοκίνητα, οι 8 δημόσιας χρήσης επιβατικά και οι 78 μοτοσικλέτες. Επίσης, «φωτιά» πήραν και τα ...κατσαβίδια καθώς οι άνδρες και οι γυναίκες της Τροχαίας αφαίρεσαν 29 πινακίδες από αυτοκίνητα και δίκυκλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ