Κυριακή 10 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Ταουσιάνης
Παναγιώτης Ταουσιάνης
ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο μας ΝΙΚΟ που έφυγε από κοντά μας προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη», καθημερινό του σύντροφο, 3.000 ευρώ.

Κώστας και Ζάχος

  • Η Πανεπιστημονική Μηχανικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας προσφέρει στη μνήμη του συντρόφου, συναδέλφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΚΥΛΑΦΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, το ποσό των 210 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας.

***

φωτό

Στις 8 Αυγούστου συμπληρώθηκε ένας χρόνος χωρίς το σύντροφο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ. Στη μνήμη του η γυναίκα του Θεανώ προσφέρει 100 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Εβρου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΟΥΣΙΑΝΗ, μέλους του ΚΚΕ από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, που στις 8 Αυγούστου συμπληρώνονται 8 χρόνια από το θάνατό του, η σύζυγός του Μαρία προσφέρει στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

***

φωτό 1

Η ΚΟΒ Δοβρά Ημαθίας προσφέρει 20 ευρώ στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», στην μνήμη του σ. ΗΛΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, μέλους της ΚΟΒ. Μέχρι το θάνατό του ο Ηλίας υπήρξε αγωνιστής δίπλα στον εργαζόμενο λαό, παλεύοντας σταθερά για τα δίκια του, στην πρώτη γραμμή.

***

Στην μνήμη της ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ-ΚΑΓΓΕΛΑΡΗ, προς τιμήν του τιμημένου ΚΚΕ, τα παιδιά της προσφέρουν στο Κόμμα το πόσο των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λογιστών Πειραιά και ΚΟΒ Οικοδόμων Πειραιά.

***

φωτό 1

Την Πέμπτη 26 Ιούνη 2014 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 68 χρονών, ο σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, μέλος της ΚΟΒ Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας. Κηδεύτηκε την επόμενη, με πολιτική κηδεία, στη γενέτειρα του Αργαλαστή Πηλίου, παρουσία των παιδιών του, των συντρόφων του και εκατοντάδων συγχωριανών.

Εργάστηκε με συνέπεια από κάθε χρέωση που αναλάμβανε από το Κόμμα. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση, πριν την επίσημη νομιμοποίηση του ΚΚΕ, κατέβηκε στο Βόλο, συμβάλλοντας στην ανασύνταξη των κομματικών δυνάμεων στο νομό. Πέρασε από μια σειρά χρεώσεις, ως κομματικό στέλεχος καθοδηγητικών οργάνων και γραμματέας της ΚΟΒ Αργαλαστής, ως αγροτοσυνδικαλιστικό στέλεχος και πρόεδρος του τοπικού Συνεταιρισμού, ως κοινοτικός σύμβουλος Αργαλαστής. Δεν ταλαντεύτηκε ποτέ για την αξία της οργανωμένης ζωής μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, συνέβαλε αποφασιστικά, το 1991, να κρατηθεί «όρθια» η ΚΟΒ Αργαλαστής και να συνεχίσει τη δράση της στην περιοχή.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του οι σύντροφοί του, φίλοι και οπαδοί απ' όλο το Ν. Πήλιο συγκέντρωσαν το ποσό των 480 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Ενας χρόνος πέρασε που έφυγες από τη ζωή. Τα πράγματα εδώ δεν πάνε καλά, χειροτέρεψαν πολύ. Ομίχλη σκεπάζει τα μάτια των ανθρώπων, καρδιές βαλαντωμένες, απελπισμένες. Η σύνταξή σου, τώρα, θα ήταν 360 ευρώ, το περίμενες ποτέ αυτό το κακό; Οι άνθρωποι σιωπούν και δε μιλούν ακόμη, φόβοι βαραίνουν το στήθος. Νιώθεις έναν κόσμο γύρω σου χωρίς ανθρώπους, μια μοναξιά, ένα καταχείμωνο. Ετσι μας κατάντησαν τα έρμαια της εξουσίας, όπως θα έλεγες κι εσύ. Αν ζούσες θ' αρνιόσουν το συμβιβασμό, θ' αρνιόσουν τα ήρεμα στεκούμενα νερά, θ' αρνιόσουν να βλέπεις τη θάλασσα χωρίς πανιά, τα οπλισμένα χέρια ενάντια σε άοπλα, θα ήθελες να γίνεις γύπας να ξεσκίσεις με τα νύχια σου τους φταίχτες. Θ' αρνιόσουν να βλέπεις τα φίδια να τρώνε τα πουλιά και τα λιοντάρια να μένουν σιωπηλά. Αν ζούσες, πάντα στην πρώτη τη γραμμή. ΚΚΕ, το Κόμμα σου λαέ.

***

φωτό 1

«Εφυγε», την Πέμπτη 17 Ιούλη, από κοντά μας ο σύντροφος ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (Μάκης) ΚΙΣΚΙΝΗΣ, επιπλοποιός, σε ηλικία 64 ετών, μετά από παλικαρίσια, αλλά άνιση μάχη που έδινε τον τελευταίο χρόνο με την επάρατο νόσο. Γεννήθηκε και έζησε στα Τρίκαλα. Ηταν από τους πρώτους που οργανώθηκαν στις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στα Τρίκαλα, αμέσως μετά τη μεταπολίτευση. Δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών και στο αγωνιστικό μαζικό τους κίνημα. Αναδείχθηκε στα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου των επιπλοποιών (πρόεδρος στο Σωματείο Επιπλοποιών Ν. Τρικάλων και στη διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας), καθώς και, επί σειρά ετών, στο ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων. Δεν έλειψε στιγμή από τις μάχες που έδινε το Κόμμα. Πάντα υποψήφιος με τους δημοτικούς συνδυασμούς του ΚΚΕ, παρών στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, αλλά και στη αφανή δουλειά για την οργάνωσή τους. Πρωτοστατούσε μαζί με όλη του την οικογένεια. Εμεινε πιστός και αγωνιζόταν για τα ανώτερα ιδανικά που υπηρετεί το ΚΚΕ, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, την κατάργηση εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τιμώντας μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, στη μνήμη του, σύντροφοι, συναγωνιστές, συνάδελφοι και φίλοι του προσφέρουν, αντί στεφανιών στην κηδεία του, όπως άλλωστε επιθυμούσε ο ίδιος και η οικογένειά του, 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΤΕ πόλης των Τρικάλων και 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

* Στην μνήμη σου, η οικογένειά σου προσφέρει στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω Ν/Α ΚΟΒ Τομέα Εκπαιδευτικών.

***

φωτο

Στις 15 Ιουλίου 2014 πέθανε στη Ρόδο ο σύντροφος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΡΟΥΛΙΟΣ ή Κουρούβελος και κηδεύτηκε την επόμενη στον τόπο που γεννήθηκε, στα Ανώγεια.

Γεννήθηκε στις 20/11/1928 στα Ανώγεια. Εζησε σε ηλικία 12-16 ετών στο πετσί του τη δίνη της Κατοχής, το κάψιμο του χωριού του και εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, με την οποία βοήθησε στην ανοικοδόμηση του χωριού του. Στην περίοδο του Εμφυλίου βοήθησε με κάθε τρόπο τους κυνηγημένους αγωνιστές του ΔΣΕ στα βουνά του Ψηλορείτη, διακινδυνεύοντας αρκετές φορές.

Ηταν μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Διετέλεσε για 2 χρόνια πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Ανωγείων, αναπτύσσοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση μέχρι το 1967 που η χούντα το διέλυσε. Κατάφερε να βάλει τις βάσεις ώστε οι εργάτες στα Ανώγεια να αποκτήσουν την δυνατότητα ασφάλισης στο ΙΚΑ, κάτι που στην αρχή ορισμένοι δεν είδαν με καλό μάτι.

Οι αυξημένες ανάγκες για τη συντήρηση της οικογένειάς του και ο συνεχής διωγμός του αστυνομικού κράτους, τον ανάγκασε να ξενιτευτεί σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως στην Υδρα, την Κάσο και τη Ρόδο. Το 1975 μετακόμισε οικογενειακώς στη Ρόδο εργαζόμενος σε λατομείο παραγωγής Αδρανών Υλικών μέχρι το 1985. Στην συνέχεια προσλήφθηκε ως εποχιακός εργάτης στην Αρχαιολογία Ρόδου, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 1995.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ
Παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ σε όλη του τη ζωή. Ηταν τα τελευταία χρόνια μέλος της ΚΟ Νότιας Δωδεκάνησου του ΚΚΕ και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο την περίοδο της διάσπασης το 1991 στεκούμενος στο πλευρό των Αποφάσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην μνήμη του τα παιδιά του Αντώνης, Μαρία, Γιώργης και Μανώλης καταθέτουν το ποσό των 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω της ΚΟΒ Ανωγείων του ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη των αγωνιστών, μελών του ΚΚΕ και της ΕΠΟΝ: ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΟΥΔΗ (29 χρόνων), ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ (22 χρόνων), ΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΑΤΟΥ (24 χρόνων), ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΗΓΑΤΟΥ (18 χρόνων) και ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ (18 χρόνων), από το Διγαλέτο Κεφαλονιάς, που δολοφονήθηκαν από ντόπιους συνεργάτες των χιτλερικών κατακτητών, μέλη της ΠΟΚ, στις 4 Αυγούστου 1944, σε χαράδρα του χωριού Λιονάτα, η Ε. Τ. προσφέρει για ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας.

***

φωτο 1

Το Σάββατο 19/7/2014 έφυγε από τη ζωή ο αλύγιστος και αταλάντευτος σύντροφος στο Αίγιο, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, πρότυπο σεμνού αγωνιστή - κομμουνιστή.

Από πολύ μικρός εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ Αιγιάλειας. Γαλουχήθηκε με τα μεγάλα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Με δράση στην κατοχή εναντίον των καταχτητών Γερμανών - του φασισμού, των ιμπεριαλιστών. Μετά την απελευθέρωση τα ντόπια όργανα του τότε αστικού κράτους των Αγγλο-αμερικανών ιμπεριαλιστών δεν τον άφηναν ήσυχο ούτε μέρα, τον βασάνιζαν, τον έδερναν κάθε εβδομάδα. Εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό Πελοποννήσου. Ελαβε μέρος σε πολλές μάχες, υπήρξε πολύ γενναίος, πραγματικό παλικάρι. Πήρε μέρος στη μεγάλη μάχη της Χαλανδρίτσας, όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Εζησε όμως για να συνεχίσει τον αγώνα, όπως έλεγε ο ίδιος. Πιάστηκε σχεδόν στο τέλος του 1949, βασανίστηκε απάνθρωπα, φυλακίστηκε, εξορίστηκε.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
Εζησε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και στο Κόμμα του. Πριν δέκα χρόνια, τρία απανωτά εγκεφαλικά τον καθήλωσαν στο κρεβάτι, μέχρι που έφυγε από τη ζωή. Μίλαγε στην οικογένειά του να μείνουν πιστοί στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του, αγωνίστρια Ρούλα και τα παιδιά του Σούλα - Αννα - Βάσω - Ανδρέας - Γιάννης και Ηλέκτρα προσφέρουν στο Κόμμα 80 ευρώ μέσω των Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Αιγιάλεια. Ο αδερφός του Φίλιππος Καραγιαννίδης, για να τιμήσει το μεγάλο αγωνιστή κομμουνιστή και το Κόμμα του, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Αιγιάλειας του ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ, που έφυγε πριν δύο χρόνια. Ηταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ειρήνη και το σοσιαλισμό. Σήμερα λείπει πολύ κι από μας, αλλά και από τους αγώνες. Προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Στοκχόλμης 100 ευρώ.

Η γυναίκα του Λέττα, ο γιος του Παναγιώτης, οι κόρες του Αναστασία και Βούλα, ο γαμπρός του Γιάννης, τα εγγόνια του Ορφέας και Νεφέλη.

***

φωτο 3

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων αδελφών μου ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αντάρτη του ΕΛΑΣ στο λόχο του Τάσου Κατούνα του 8ου συντάγματος, που στις 8 Αυγούστου συμπληρώνονται 65 χρόνια από το θάνατό του και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, ηγετικού κομματικού και συνδικαλιστικού στελέχους, που έφυγε από κοντά μας στις 4.11.2002 και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, ΕΠΟΝίτη, που βασανίστηκε απάνθρωπα από την Ασφάλεια της Σπάρτης, που έφυγε από κοντά μας στις 20.2.2014, προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στο οποίο έμειναν πιστοί και αταλάντευτοι ως τέλος της ζωής τους, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

Η αδελφή τους, Ελένη Καλφακάκου - Λιναρδή

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
***

Στη μνήμη του σ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΕΛΙΑΝΑΚΗ, ο γαμπρός του Μάκης Χάιδας καταθέτει στην ΚΟΒ Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Η Πανεπιστημονική Μηχανικών Ν. Αιτωλοακαρνανίας προσφέρει στη μνήμη του συντρόφου, συναδέλφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΚΥΛΑΦΗ, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, στο Κόμμα το ποσό των 210 ευρώ μέσω ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας.

***

ΦΩΤΟ 3

Πριν από σχεδόν 3 μήνες έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός πατέρας και θείος ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΛΕΡΑΣ, τέκνο του Χρήστου Βαλερά, από το Ορεινό Πωγωνιανής Ιωαννίνων.

Με τη λήξη του πολέμου και ενώ ήταν παιδί ακόμα έφυγε για την πολιτική προσφυγιά με κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του, διωκόμενοι από τους ντόπιους μοναρχοφασίστες. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, αρχικά εγκαταστάθηκε στο Ορεινό, αργότερα στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Ζίτσα Ιωαννίνων, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, συμμετέχοντας ενεργά στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες της εποχής. Αγαπητός στους συγχωριανούς του. Αγωνιστής σε όλη του τη ζωή, παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού-κομουνισμού και στο ΚΚΕ.

Η ΑΝΘΟΥΛΑ και η ΟΛΓΑ ΒΑΛΕΡΑ, 1ο και 2ο παιδί αντίστοιχα του Χρήστου Βαλερά, από μικρή ηλικία πήραν μέρος στην ένοπλη ταξική πάλη μέσα από τον ΔΣΕ. Αλύγιστες μέχρι και την τελευταία στιγμή του πολέμου πήραν και αυτές το δρόμο της προσφυγιάς για την Τασκένδη, χωριστά από την υπόλοιπη οικογένειά τους. Μαχήτριες μέχρι το τέλος της ζωής τους, αφού ο επαναπατρισμός τούς επιφύλασσε ακόμα πολλές δυσκολίες, παρέμειναν και αυτές πιστές στο ΚΚΕ και τα ιδανικά του.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Στις 4 Αυγούστου έφυγε από κοντά μας ο επίσης αγαπητός ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΕΡΑΣ, αδερφός της Ανθούλας, της Ολγας και του Παύλου.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Λάρισας, στο ΚΚΕ: Οικογένεια Παύλου Βαλερά 50 ευρώ, Τάκης Βαλεράς 100 ευρώ, Μπαρός Κώστας 200 ευρώ, Μπαρός Γεώργιος 50 ευρώ, Μπαρού Ειρήνη 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΥΔΗ, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κηφισιάς - Ερυθραίας και συναγωνιστές του από το Παράρτημα Κηφισιάς - Ερυθραίας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρουν στο ΚΚΕ 180 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Την Τρίτη 8 Ιούλη 2014 μας άφησε ξαφνικά η συντρόφισσα ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ - ΤΕΡΖΗ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1934 στην ηρωική μεσσηνιακή Μάνη, ένα χωριό στην κορυφή του Ταΰγετου. Η οικογένειά της ήρθε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της κατοχής και έζησε σε μικρή ηλικία τη συμμετοχή των αδελφών της στον αγώνα του λαού στην κατοχή και το Δεκέμβρη του '44. Με τη Συμφωνία της Βάρκιζας γνώρισε η ίδια και η οικογένειά της τη «φιλοξενία» των κυβερνήσεων, καθώς ο αδελφός της έμεινε 3 χρόνια στις φυλακές Αβέρωφ και 3 χρόνια στη Μακρόνησο. Παρέμεινε πιστή στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής της και δίδαξε και στα παιδιά της τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Σήμερα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο στο ναό των Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Δημήτρης Κρεωνάς
Δημήτρης Κρεωνάς
Η οικογένειά της προσφέρει μέσω ΚΟΒ Ναυτιλιακών - Τουριστικών Υπαλλήλων 210 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από όταν «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ. Ηταν πάντοτε πιστός στο κόμμα της εργατικής τάξης. Αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ στη Ζάκυνθο και φυλακίστηκε στην Κέρκυρα και τη Γυάρο, υπερασπιζόμενος τα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Καλυψώ, η κόρη του Φιλιππία, τα εγγόνια του Θωμάς και Νίκος, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Γουδή 60 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Πέρασε ένας χρόνος που έφυγαν από τη ζωή ο πατερούλης μας ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ και η γλυκιά μας μανούλα ΜΑΡΙΑ. Τεράστιο το κενό που μας άφησαν. Υπηρέτησαν την καλοσύνη και την τιμιότητα. Μας έμαθαν να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη ζωή. Η επιθυμία τους ήταν να μην ξεχνάμε το κόμμα που πιστέψανε. Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στην ΚΝΕ.

Οι κόρες τους Ελσα, Αγγελική, Πηνελόπη


ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ

ΚΙΣΚΙΝΗΣ ΜΑΚΗΣ (ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ)
ΚΙΣΚΙΝΗΣ ΜΑΚΗΣ (ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΒΑΛΕΡΑ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΒΑΛΕΡΑ

ΟΛΓΑ ΒΑΛΕΡΑ
ΟΛΓΑ ΒΑΛΕΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΛΕΡΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΛΕΡΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΟΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΣΟΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΡΟΥΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΡΟΥΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ - ΤΕΡΖΗ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ - ΤΕΡΖΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΥΛΑΦΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΛΑΦΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ