Τρίτη 26 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Επιτυχίες στην κωπηλασία

Την πρόκριση στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους πανηγύρισαν 2 ελληνικά πληρώματα στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στο Αμστερνταμ. Η Κατερίνα Νικολαΐδου τερμάτισε 1η στον προκριματικό του σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ το ίδιο ισχύει και για την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου των ανδρών αποτελούμενη από τους: Τσίλη, Τζιάλλα, Αγγελόπουλο, Χρήστου.

ΠΟΛΟ: Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας ανδρών υδατοσφαίρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν το 2015, μετά και την ολοκλήρωση του FINA Cup που διεξήχθη στο Αλμάτι του Καζακστάν. Η κατάταξη στο FINA Cup ευνόησε το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο θα λάβει μέρος σε μία ακόμη κορυφαία διοργάνωση.

ΣΤΙΒΟΣ: Μετά τη σπουδαία εμφάνιση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ασημένιο) η Κατερίνα Στεφανίδη συνέχισε τις καλές επιδόσεις στο επί κοντώ κατακτώντας την πρωτιά στο αγώνισμα κατά την διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ της σειράς «Diamond League» του Μπέρμιγχαμ με άλμα στα 4.57. Στη δεύτερη θέση ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου με άλμα στα 4.47.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ