Τετάρτη 30 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 43
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δημιουργίες γυναικών

Εκθεση έργων της Belkys Rodriguez φιλοξενείται στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα. Οργανώνεται σε συνεργασία με την πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.

Η Belkys Rodriguez γεννήθηκε στο Καράκας, αλλά εργάζεται ως ζωγράφος και γλύπτρια στη Ρώμη. Σπούδασε στο Κέντρο Γραφιστικής στο Καράκας, στη Σχολή Καλών Τεχνών «San Giacomo» της Ρώμης και στη Διεθνή Θερινή Ακαδημία Καλών Τεχνών στο Σάλσμπουργκ, όπου παρακολούθησε μαθήματα γλυπτικής σε χαρτί. Εχει παρουσιάσει ατομικές εκθέσεις της στη Ρώμη και συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις σε: Βενεζουέλα, Ιταλία, Αυστρία, Δανία.

  • Ατομική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και κατασκευών της Ελένης Σιδηροπούλου εγκαινιάζεται στις 6 του Ιούνη (8μμ) στην γκαλερί «Αέναον» (Αντερσεν 18, Κατεχάκη). Η έκθεση (διάρκεια έως 23/6) τιτλοφορείται «Αφηγήματα».
  • Παρατείνεται έως τις 2/6 στην αίθουσα «Μούσσες» του Πολιτιστικού Συγκροτήματος «Artower Agora» (Αρμοδίου 10), η έκθεση ζωγραφικής - γλυπτικής της Ρένας Ανούση - Ηλία. Τίτλος της: «Πέτρα, Μύθος, Θάλασσα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ