Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«ΦΕΙΔΑΣ ΑΕ»: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι της υποδηματοποιίας «Φειδάς ΑΕ». Την ίδια μέρα, στις 10.30 π.μ., θα κάνουν κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), όπου είναι προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Την απεργία έχει προκηρύξει το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής, μετά από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων. Διεκδικούν: Αμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων καθώς η εργοδοσία τούς οφείλει δεδουλευμένα 4 μηνών, να σταματήσει η εκ περιτροπής εργασία κ.ά.

ΟΛΠ ΑΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών (ΟΜΥΛΕ) για την Πέμπτη (11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.), στη συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και την πορεία στο ΥΕΝ, απευθύνουν οι δυνάμεις της Δημοκρατικής Ενότητας Λιμανιών. Οπως σημειώνουν, η διαδικασία ολοκληρωτικής παράδοσης του ΟΛΠ, του ΟΛΘ και συνολικά των λιμανιών στο μονοπωλιακό κεφάλαιο, συνεχίζεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Αγροτικό συλλαλητήριο οργανώνει σήμερα, Τετάρτη, η τοπική Γραμματεία Λέσβου της ΠΑΣΥ, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Σαπφούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ