Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μπασκετ
Το 1ο τουρνουά «Νick Galis Cup»

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά αφιερωμένο στον Νίκο Γκάλη με την επωνυμία «Nick Galis Cup», που διοργανώνει ο Αρης με συμμετοχή, εκτός των «κιτρινόμαυρων», των Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της τουρκικής Μπάνβιτ, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσον αφορά το μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο που φέρει το όνομα του σπουδαίου παίκτη (πρώην «Αλεξάνδρειο») με την παρουσίαση των ομάδων αλλά και το αφιέρωμα προς τον πρώην παίκτη του Αρη και της Εθνικής Ελλάδας. Οσον αφορά το αγωνιστικό μέρος θα κοντραριστούν στον πρώτο αγώνα ο Αρης με την Μπάνβιτς (18.45) ενώ στις 21.00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι (έστω και φιλικό) μεταξύ Παναθηναϊκού - ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την Κυριακή, για τις 18.30 είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός με τους δυο χαμένους των ημιτελικών και στις 21.00 ο τελικός του τουρνουά. Ολοι οι αγώνες θα καλυφθούν από τη ΝΕΡΙΤ.

ΑΕΚ: Η ενίσχυση της ΑΕΚ για την πραγματοποίηση των στόχων που έχει θέσει στην επιστροφή της στην Α1 συνεχίζεται αφού χτες οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με τον Νώντα Παπαντωνίου, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από 4 χρόνια και τη θητεία του σε Ηλυσιακό, Περιστέρι και Κολοσσό.

  • Τη Δευτέρα 22/9 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α1, ωστόσο ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες αφού τρεις ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής και συγκεκριμένα η ΑΕΚ, ο Κόροιβος και ο Πανιώνιος, που έχουν πάρει παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ζήτημα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ