Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ενας Λουτσέσκου αντί Τσιώλη

Στο γιο του νυν προπονητή της Σαχτιάρ Ντονέτσκ και πρώην σπουδαίου Ρουμάνου παίκτη Μιρτσέα Λουτσέσκου, Ραζβάν, φαίνεται να βρίσκουν στην Ξάνθη τη λύση στο θέμα της διαδοχής του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, 45 ετών, πρώην προπονητής της Πετρολούλ, από την οποία έφυγε πρόσφατα, δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι πιο κοντά στους ακρίτες σε σχέση με τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί. Οι πληροφορίες φέρουν τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κάνει τις πρώτες συνομιλίες και το κλίμα θεωρείται θετικό για συμφωνία.

  • Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και παλιά... δόξα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου Ρικάρντο Σα Πίντο θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρόμητου.
  • Τη στήριξη στο πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας Τζενάρο Γκατούζο ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV», στην οποία αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα, όπως το οικονομικό.
  • Πέντε ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τους Ολυμπιακό, Ατρόμητο, ΟΦΗ, Κέρκυρα και Παναιτωλικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ