Πέμπτη 31 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
ΠΑΙΔΕΙΑ
2ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΚΣ
Πολιτιστικές Πανσπουδαστικές «ανάσες»

Πολιτιστικές «ανάσες» από σπουδαστές των ΤΕΙ Αθήνας και του ΤΕΙ Πειραιά πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στους χώρους των δύο Ιδρυμάτων. Οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο του 2ου Πολιτιστικού Διημέρου της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας, οι οποίες σημειώνουν επιτυχία και «αγκαλιάζονται» από πλήθος σπουδαστών. Κεντρικό σύνθημα του Φεστιβάλ είναι «Κόντρα στην αποχαύνωση και την υποκουλτούρα, απαντάμε αγωνιστικά, δημιουργικά».

Και έτσι αγωνιστικά αλλά και δημιουργικά μπορούν μόνο να δώσουν την απάντηση σε όλους αυτούς που υπονομεύουν τα δικαιώματά τους για όλα όσα τους ανήκουν...

Ετσι, την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο ΤΕΙ Πειραιά. Την περασμένη Τρίτη 29/5 τη «σκυτάλη» πήρε το ΤΕΙ Αθήνας. Εκείνη την ημέρα το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στον τρομονόμο και το ΠΔ για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Χτες συνεχίστηκε αγωνιστικά με τη συμμετοχή των σπουδαστών στο συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση των σπουδών με τη δήθεν «ανωτατοποίηση» των ΤΕΙ.

Σήμερα θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις, τις οποίες θα απασχολήσει η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται τουρνουά τάβλι και σκάκι, εκθέσεις σκίτσου και φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ