Τρίτη 14 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ξεχώρισε η Πολωνία

Η νίκη της Πολωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της επί της Γερμανίας με 2-0 αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη στην 2η αγωνιστική των προκριματικών και επιβεβαίωσε τα αγωνιστικά προβλήματα των παγκόσμιων πρωταθλητών που είχαν φανεί και στη δύσκολη νίκη τους επί της Σκοτίας. Αλλα αποτελέσματα: Ιρλανδία - Γιβραλτάρ 7-0 , Σκοτία - Γεωργία 1-0 , Αρμενία - Σερβία 1-1 , Ρουμανία - Ουγγαρία 1-1 , Φινλανδία - Ελλάδα 1-1 , Β. Ιρλανδία - Νησιά Φαρόε 2-0 , Αλβανία - Δανία 1-1.

3η αγωνιστική: Η ισοπαλία της Μολδαβίας στη Μόσχα κόντρα στη Ρωσία με 1-1 ήταν το πλέον ενδιαφέρον αποτέλεσμα στους πρώτους αγώνες για την 3η αγωνιστική με τα φαβορί να επικρατούν στους υπόλοιπους. Τα αποτελέσματα: Λιθουανία - Σλοβενία 0-2, Λουξεμβούργο - Ισπανία 0-4, Σουηδία - Λιχτενστάιν 2-0, Ρωσία - Μολδαβία 1-1, Αυστρία - Μαυροβούνιο 1-0, Ουκρανία - Σκόπια 1-0 Εσθονία - Αγγλία 0-1.

  • Μπροστά στην ΟΥΕΦΑ θα βρεθούν οι ομοσπονδίες της Βουλγαρίας και της Κροατίας για τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς τους που έγιναν στη Σόφια πριν το μεταξύ τους αγώνα και πλέον το ενδεχόμενο τιμωρίας είναι ορατό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ