Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέα μηνύματα διεθνιστικής αλληλεγγύης

Οργανώσεις απ' όλον τον κόσμο χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ

Μηνύματα διεθνιστικής αλληλεγγύης συνεχίζουν να καταφτάνουν στο ΠΑΜΕ, από οργανώσεις που χαιρετίζουν την πρωτοβουλία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη.

Το Συνδικάτο Μεταφορών Βρετανίας RMT«εκφράζει την αλληλεγγύη του στους αγώνες που έχετε σε εξέλιξη στην Ελλάδα και στηρίζει πλήρως τις δράσεις σας ενάντια στα μέτρα που επιβάλλουν οι ελληνικές κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και η ΕΕ. Οπως γνωρίζετε το RMT είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του στους αγώνες των Χαλυβουργών με κινητοποίηση που είχε πραγματοποιήσει στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο».

Σε μήνυμά του, το Παν-ινδικό Ενωτικό Συνδικαλιστικό Κογκρέσο AIUTUC σημειώνει: «Ως εκπρόσωποι της εργατικής τάξης της Ινδίας και εκ μέρους της Οργάνωσής μας εκφράζουμε την αλληλεγγύη και πλήρη στήριξή μας, στον αγώνα των εργαζομένων της Ελλάδας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με μαζική συμμετοχή το κίνημά σας θα κλιμακωθεί δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας».

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε μια μαχητική οργάνωση που αγωνίζεται για τα δίκαια των εργαζομένων που εκπροσωπεί. Η σταθερότητα του ΠΑΜΕ προκαλεί το θαυμασμό του υπόλοιπου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Από τη Λατινική Αμερική και Καραϊβική θα είμαστε μαζί σας!», υπογραμμίζει η ΠΣΟ Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Η Συνομοσπονδία Εργαζομένων Βραζιλίας CTB«συγχαίρει το ΠΑΜΕ για την επιτυχημένη δράση του στις 4 Οκτώβρη, στα πλαίσια της Διεθνούς Μέρας Δράσης ενάντια στην ανεργία. Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στο Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ένας επιτυχημένος πολιτικός αγώνας υπέρ της εργατικής τάξης της Ελλάδας». Το Σπίτι του Εργάτη του Ιράν «εκ μέρους των εργαζομένων του Ιράν στηρίζει πλήρως το ΠΑΜΕ και την κινητοποίησή του».

Το Τουρκοκυπριακό Σωματείο Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης KTOEOS αναφέρει: «Θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξη και αλληλεγγύη του Σωματείου μας στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη. Το Σωματείο μας παρακολουθεί τα αντεργατικά σχέδια των καπιταλιστών και των κυβερνήσεων της ΕΕ και πιστεύουμε ότι τα ταξικά συνδικάτα παγκοσμίως πρέπει να είναι ενωμένα στον κοινό αγώνα... Για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε τη διεθνιστική αλληλεγγύη ως όπλο απέναντι στην επίθεση των εργοδοτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ