Παρασκευή 24 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5-1
Μίλησε το φαβορί

Στην ανωτερότητα της Τότεναμ υπέκυψε ο Αστέρας Τρίπολης χτες στο Λονδίνο, όπου η πρώτη του ήττα στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έμελλε να είναι και ιδιαίτερα βαριά αφού η γηπεδούχος επικράτησε με 5-1. Ωστόσο η ελληνική ομάδα παρά το άσχημο αποτέλεσμα παραμένει εντός του στόχου της πρόκρισης, η οποία αναμένεται να κριθεί κυρίως στα παιχνίδια του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και την Μπεσίκτας.

Οι Αρκάδες ήταν εμφανές χτες ότι δεν κατάφεραν να αποβάλουν το άγχος του «αουτσάιντερ» (ιδιαίτερα στο α' μέρος) απέναντι σε ανώτερη αγωνιστικά αντίπαλο, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι τους, ενώ το γεγονός ότι η Τότεναμ κατάφερε στο μισάωρο να πετύχει δυο τέρματα έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα γι' αυτούς. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Κέιν με χατ-τρικ (13', 75', 81') και ο Λαμελά (30', 66'). Για τον Αστέρα σκόραρε ο Μπαράλες (89') με απευθείας φάουλ αφού προηγουμένως είχε αποβληθεί ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Λιορίς.

Τότεναμ: Λιορίς, Ντάιερ, Βέρτονγκεν, Ντέιβις, Λαμελά (76' Ερικσεν), Τάουνσεντ (81' Λένον), Ντεμπελέ, Καπού, Αντεμπαγιόρ (76' Σαντλί), Κέιν.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάτσα (82' Μπακασέτας), Ρόλε (73' Μπαράλες), Πάρα (80' Φερνάντες).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπεσίκτας επικράτησε στο Βελιγράδι της Παρτιζάν με 4-0. Η βαθμολογία: Τότεναμ 5, Μπεσίκτας 5, Αστέρας 3, Παρτιζάν 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ