Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Τα φαβορί και... η αμοιβή

Εντυπωσιακή επιστροφή μετά τον τραυματισμό του πραγματοποίησε ο Μπεργκ στη χτεσινή νίκη του ΠΑΟ
Εντυπωσιακή επιστροφή μετά τον τραυματισμό του πραγματοποίησε ο Μπεργκ στη χτεσινή νίκη του ΠΑΟ
Οι νίκες των φαβορί αλλά και το μπάχαλο στο Βόλο, που οδήγησε στη ματαίωση του αγώνα της τοπικής Νίκης με τη Ζάκυνθο, δείχνοντας ξεκάθαρα την πραγματικότητα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πίσω από τη βιτρίνα που προσπαθούν να προβάλουν οι αρμόδιοί του, ήταν τα στοιχεία που στιγμάτισαν το τελευταίο μέρος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων στο Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η αδυναμία της Νίκης Βόλου να συγκεντρώσει ως γηπεδούχος το ποσό που έπρεπε να πάρουν οι διαιτητές του αγώνα οδήγησε τους τελευταίους στην εφαρμογή των κανονισμών. Ετσι μετά από μισάωρη καθυστέρηση ο διαιτητής Μ. Βοσκάκης ματαίωσε τον αγώνα και τον κατοχύρωσε υπέρ της Ζακύνθου με 3-0, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Το φύλλο αγώνα θα πάει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει οριστικά για την τύχη της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού και ποιες άλλες κυρώσεις μπορεί να υπάρξουν για την ομάδα της Μαγνησίας.

Κατά τ' άλλα ο Παναθηναϊκός έχοντας ως κορυφαίο τον Μπεργκ που φρόντισε με το «καλημέρα» της επιστροφής του μετά τον σοβαρό τραυματισμό να κάνει αισθητή την παρουσία του, σκοράροντας στο 84', επικράτησε του Ατρομήτου εντός έδρας με 3-1. Τα άλλα γκολ για τους «πράσινους» πέτυχαν οι Κλωναρίδης (50'), Μπούι (58') ενώ για τον Ατρόμητο που έμεινε με 10 παίκτες από το 79' λόγω αποβολής του Κούσα, μείωσε στο 62' ο Κουτρουμάνος.

Στην Κρήτη χάρη στις δυο αλλαγές του Γκατούζο, με την είσοδο στον αγώνα των Μερεσμπεσβίλι και Τζορτζ, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης, με τους δυο παίκτες να συνδυάζονται και τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ στο 83'.

Μια ανάσα από την πρόκριση βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης μετά το 1-0 επί της Ερμιονίδας ενώ διατήρησε τις ελπίδες της η Κέρκυρα μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα 1926.

Οι βαθμολογίες: 2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΣ Γιάννινα 4, Κέρκυρα 3, Καλαμαριά 3, ΠΑΟΚ 1. 3ος ΟΜΙΛΟΣ: ΟΦΗ 4, Ζάκυνθος 4, Ξάνθη 3, Νίκη Β. 0. 6ος ΟΜΙΛΟΣ: Βέροια 6, Απόλλων Σμ. 4, Εργοτέλης 1, Ερμιονίδα 0. 8ος ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΟ 6, Χανιά 4, Ολυμπιακός Βόλου 1, Παναιτωλικός 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ