Κυριακή 9 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ της πολύπλευρης δραστηριότητας ο ΣΟ Περιστερίου (Κρέσνας 80 - 82, γήπεδο Ατρομήτου) παρουσιάζει, αύριο Δευτέρα 7 μ.μ., διάλεξη με τον ΙΜ και προπονητή Ηλία Κουρκουνάκη.

Η παρουσίαση - με θέμα «συνεργασία γονέων και προπονητών» - θα περιστραφεί γύρω από τα κοινά στοιχεία, αλλά και τους διακριτούς ρόλους γονιών και προπονητών στη σχέση τους με τα παιδιά και θα δοθεί έμφαση σε μεθόδους συνεργασίας τους προς όφελός τους. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει εκτενής συζήτηση. Για κάθε πληροφορία τηλεφωνήστε στον κ. Ι. Λαπατά τηλ. 6947.156.137.

  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι δραστηριότητες του ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας, αυτή τη φορά με διήμερη περιηγητική - σκακιστική εκδρομή στα βουνά της Φθιώτιδας - Ευρυτανίας. (Δασικό χωριό «Λιβαδάκι» στη Μεγάλη Κάψη - http://www.dasiko.gr/). Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοέμβρη, ενώ όσοι θέλουν μπορούν (μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο κ. Σερετάκη Νίκο, τηλ. 6973.310.483 και e-mail:sonfilad@yahoo.gr) να πάνε και από Παρασκευή 14 Νοέμβρη.

Το πρόγραμμα προβλέπει άφθονο ελεύθερο χρόνο, πεζοπορία, φυσική δραστηριότητα, αλλά και Σκάκι (προπόνηση, μπλιτς, σχολιασμός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κ.ά.).

* ΤΟ 83ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΛΙΤΣ (χρόνο για κάθε παίκτη 3' + 2'' για όλη την παρτίδα) διοργανώνουν το «Κάισα Καφέ» - Μεσογείων 12 Αμπελόκηποι - και οι σκ. σύλλογοι Πανελλήνιος, Ικαρίας και Κότινος την Τρίτη 11 Νοέμβρη στις 20.00. Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ που αντιστοιχεί σε ποτό, τοστ ή καφέ ίσης αξίας.

Νικητές του 81ου Μπλιτς ήταν οι Μήτσης Γ. 6 β., 2.-3. Κοσμίδης, Σπυρόπουλος από 5β., 4. Παπαχαρίτωνος Χαρ. 4,5 β., 5.-6. Μπελιώτης Γ., Μακρόπουλος Ι. από 4 β., 7. Γερούκαλης Θ. 3,5 β. κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ