Σάββατο 8 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπρησμός στα γραφεία της «ATHENS VOICE»

Καταδικάζει την ενέργεια με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Η αυτοαποκαλούμενη «Αντικαπιταλιστική Δράση» ανέλαβε το βράδυ της Πέμπτης την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «ATHENS VOICE», που προκάλεσε την καταστροφή των γραφείων σύνταξης της εφημερίδας στη Χαριλαόυ Τρικούπη 22. Σε προκήρυξή της υποστηρίζει ότι «η "Athens Voice" συμμετέχει στην καθεστωτική προπαγάνδα για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, για την επιβολή νυχτερινής εργασίας στα εμπορικά καταστήματα, γενικότερα για την αγιοποίηση της ελεύθερης αγοράς που εξοντώνει τους εκμεταλλευόμενους».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έσπασαν την πόρτα των γραφείων και με τη χρήση εύφλεκτου υλικού έβαλαν φωτιά στην αίθουσα σύνταξης. Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κ. Τασούλας, επισκέφτηκε χτες τα καμμένα γραφεία της εφημερίδας.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «ATHENS VOICE»:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει τον εμπρησμό στα γραφεία που στεγάζεται η συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής έκδοσης της "Athens Voice" και εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της εφημερίδας. Τέτοιου είδους ενέργειες καμία σχέση δεν έχουν με το οργανωμένο λαϊκό κίνημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ