Τρίτη 11 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των απαγωγέων 27χρονης φοιτήτριας που απήχθη το βράδυ της 31ης Οκτώβρη και αφέθηκε τελικά ελεύθερη την Κυριακή με την καταβολή 82.500 ευρώ ως λύτρα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι απαγωγείς για να οδηγήσουν την 27χρονη στον χώρο ομηρείας.

Κλειστή είναι από χτες Δευτέρα μέχρι κι αύριο Τετάρτη, η Εθνική Οδός Αθήνας - Θεσσαλονίκης, στα Τέμπη, προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Ο δρόμος θα παραμένει κλειστός από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Απεργία πείνας γιατί δεν του χορηγήθηκε εκπαιδευτική άδεια, ώστε να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή που εισήχθη, άρχισε από χτες, ο Ν. Ρωμανός που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Με κείμενο από τις φυλακές Διαβατών, ο Ν. Μαζιώτης, μέλος της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», δηλώνει στον ειδικό εφέτη ανακριτή που τον καλεί σε απολογία, ότι τα μέλη του ΕΑ δεν απολογούνται.

Ελεγχο στους χώρους του νοσοκομείου και του ψυχιατρείου κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού έκαναν στελέχη του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Διαπιστώθηκε ότι στο νοσοκομείο ο αριθμός των κρατουμένων κυμαίνεται περίπου στα 220 άτομα, ενώ η δυναμικότητα είναι για 60 άτομα. Σημειώνεται ακόμη πως «εξαιτίας του συνωστισμού ο ατομικός ρουχισμός αποθηκεύεται κάτω από τα κρεβάτια με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής ο καθαρισμός των θαλάμων». Στο ψυχιατρείο διαπιστώθηκε πως σε τμήμα της οροφής ορισμένων θαλάμων, βρέθηκε υγρασία και τα στρώματα σε ορισμένους θαλάμους βρέθηκαν ρυπαρά. Και στο μαγειρείο του ψυχιατρείου εντοπίστηκαν αρθρόποδα υγειονομικής σημασίας (μυρμήγκια, αράχνες κ.ά.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ