Κυριακή 16 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Κωστούλα Σεφέρη
Κωστούλα Σεφέρη
φωτό 1

Πριν από ένα μήνα, «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ, Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στην Ικαριά. Η συντρόφισσα Κωστούλα τίμησε χωρίς να υπολογίζει δυσκολίες, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της, την ιδιότητα του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ, παραμένοντας πιστή στις αρχές και τα ιδανικά του, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Η ΤΕ Ικαριάς - Φούρνων, τιμώντας τη μνήμη της συντρόφισσας προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 2.000 ευρώ.

Επίσης:

  • Στη μνήμη της, ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα, Παντελής, προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ αυτοαπασχολούμενων.
  • Αγαπημένη Κωστούλα, 40 ημέρες μετά την αβάσταχτη απώλειά σου, σε μνημονεύω και σε τιμώ με τον τρόπο που θα ήθελες, ενισχύοντας με 100 ευρώ το ΚΚΕ. Θα είσαι πάντα μαζί μας.

Η αδελφή σου

  • Τα μέλη της ΚΟΒ Καραβοστάμου προσφέρουν στην μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσας 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.
  • Στη μνήμη της, οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας του ΚΚΕ, προσφέρουν 150 ευρώ ενίσχυση στο Κόμμα.
  • Στο τελευταίο «αντίο» της αγαπημένης μας Κωστούλας Σεφέρη, η οικογένεια Γιάννη και Αρετής Βουδαντά προσφέρουν 50 ευρώ στην ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας και 50 ευρώ στον πιο πιστό της σύντροφο, τον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».
  • Στη μνήμη της ανιδιοτελούς, ακούραστης, μαχητικής κομμουνίστριας προσφέρουμε 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μαρία - Στέφανος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ