Σάββατο 15 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Οικονομικό σκάνδαλο στην Πολωνία

ΠΟΛΩΝΙΑ: Μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Πολωνία, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας βόλεϊ της χώρας, Μίροσλαβ Πρζεντπέλσκι, να συλλαμβάνεται μαζί με άλλους τέσσερις για μίζες που δόθηκαν στα πλαίσια της πρόσφατης διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου βόλεϊ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κατηγορείται ότι έλαβε κρυφά αρκετά χρήματα ως μίζα προκειμένου να προτιμήσει συγκεκριμένη εταιρεία σεκιούριτι για τη φύλαξη των αγώνων. Μάλιστα, ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να είναι και ο πρόεδρος της συγκεκριμένης εταιρείας σεκιούριτι.

ΙΝΤΕΡ: Αλλαγή φρουράς υπήρξε στην τεχνική ηγεσία της Ιντερ, αφού ο άλλοτε προπονητής των Νερατζούρι Ρομπέρτο Μαντσίνι επιστρέφει στην ομάδα στη θέση του Βάλτερ Ματσάρι. Ο τελευταίος απολύθηκε απ' τον ιδιοκτήτη της Ιντερ, Ερικ Τοχίρ, πληρώνοντας το... μάρμαρο της μέτριας πορείας της ομάδας μέχρι τώρα και των συνεχόμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα. Ο Μαντσίνι, με τον οποίο η Ιντερ έφτασε στις κατακτήσεις τριών πρωταθλημάτων και δυο κυπέλλων Ιταλίας, αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του και να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Ιντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου με τη Μίλαν στις 23 Νοεμβρίου.

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ: Η Ισημερινή Γουϊνέα θα είναι τελικά η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων Αφρικής (ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ) μετά το θέμα που δημιουργήθηκε απ' την άρνηση του Μαρόκου, που είχε επιλεχθεί αρχικά, λόγω του φόβου για τον ιό «Εμπολα». Η Γκάνα, η Αίγυπτος και η Νότιος Αφρική δε δέχτηκαν να αναλάβουν τη διοργάνωση, ενώ δεν προχώρησε το θέμα για το Κατάρ και τη Νιγηρία, με τη Γουϊνέα να είναι αυτή που δέχθηκε την ανάληψη τελικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ