Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Τι φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε

Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πορεία του φοιτητικού κινήματος. Τι φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα;». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα B1008, με ομιλητή τον Βάγια Βάγια, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

«Μπροστά στο 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ, θέλουμε να ανοίξουμε και να διαδώσουμε μαζικά τις Θέσεις της ΚΝΕ, να μελετηθούν από τη νεολαία, να γίνουν πεδίο προβληματισμού και να εκφραστούν απόψεις πάνω σε αυτές, έτσι ώστε η Οργάνωσή μας με μεγαλύτερη ωριμότητα να επεξεργαστεί τα ζητήματα, να απαντήσει ακόμα πιο βαθιά στους προβληματισμούς της νεολαίας (...)

Μέσα από τη δράση μας στο Πολυτεχνείο Κρήτης έχει αναδειχτεί ότι μεγάλο κομμάτι των φοιτητών αυτή τη στιγμή προβληματίζεται για το φοιτητικό κίνημα. Ισως από διαφορετική σκοπιά, αλλά είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των φοιτητών, ιδιαίτερα αυτούς που κατάγονται από λαϊκές οικογένειες, καθώς μέρα με τη μέρα βλέπουν τα εμπόδια που μπαίνουν στις σπουδές τους να μεγαλώνουν. Η ΚΝΕ μέσα από τη δράση και τα συμπεράσματα από την πολύχρονη πείρα της, και με βάση την επιστημονική κοσμοθεωρία του μαρξισμού - λενινισμού, έχει επεξεργαστεί αυτό το θέμα και πλέον από καλύτερες θέσεις μπορεί να δώσει τη μάχη της ανασύνταξης του φοιτητικού κινήματος, της αναμέτρησης με όλους αυτούς τους παράγοντες που το φέρνουν στη σημερινή του κατάσταση», σημειώνει η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης της ΚΝΕ στο κάλεσμά της προς τους φοιτητές να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ