Παρασκευή 21 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ
Κάλεσμα συμμετοχής προς τους εργαζόμενους του Κέντρου

Αύριο Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι, στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ στο Μετς, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Κέντρου. Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη ΓΣ, για «να μην επιτρέψουμε να παίρνονται αποφάσεις για μας χωρίς τη συμμετοχή μας».

«Η πλειοψηφούσα παράταξη στο ΔΣ -καταγγέλλει η Αγωνιστική Συσπείρωση- υπέσκαψε και υποσκάπτει μεθοδικά τη δυνατότητά μας να συζητάμε οργανωμένα, να αποφασίζουμε ψηφίζοντας ή καταψηφίζοντας όλες τις προτάσεις. Συστηματικά απέφυγε να πραγματοποιήσει ΓΣ στα τέλη του Σεπτέμβρη, παρά την απόφαση που και οι ίδιοι είχαν πάρει, και το ίδιο επιχειρήθηκε και τώρα. Οι προφάσεις; Να γίνει πρώτα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, να προηγηθεί και δεύτερο ΔΣ του Συλλόγου πριν τη ΓΣ για να προετοιμάσει την "ατζέντα" της ΓΣ, δε θα έχει συμμετοχή, δεν κινητοποιούνται οι συνάδελφοι».

Η Αγωνιστική Συσπείρωση καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη, υπενθυμίζει τη μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη και όλη τη δραστηριότητα του διμήνου που προηγήθηκε και τους καλεί να διεκδικήσουν, μεταξύ άλλων:

  • Γενναία χρηματοδότηση του ΚΕΘΕΑ. Μαζικές προσλήψεις εργαζομένων με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Μετατροπή όλων των συμβάσεων των εργαζομένων στον Οργανισμό σε αορίστου χρόνου πλήρους απασχόλησης. Να μη γίνει καμία απόλυση.
  • Οχι σε κάθε μορφής «αξιολόγηση» του Οργανισμού ή των εργαζομένων.
  • Επαναφορά των μισθών στα προ των περικοπών επίπεδα. Αποκατάσταση της ισχύος και της καθολικότητας των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
  • Μέτρα για τη στήριξη των ανέργων που βρίσκονται στη φάση της επανένταξης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ