Τρίτη 25 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη ήταν και χτες οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με «Καλάσνικοφ» σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 11 θαμώνες. Με αφορμή το περιστατικό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου, κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία που επιτρέπει στην αστυνομία τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας δραστών.

Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο ομογενείς από τη Ρωσία που φέρεται ότι είναι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης εναντίον 50χρονου δικηγόρου στην Πεντέλη. Από τα χέρια του είχαν αρπάξει τσάντα που περιείχε 30.000 ευρώ.

Πυρκαγιά έκαιγε ανεξέλεγκτη έως χτες δασική έκταση στην Ιεράπετρα της Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουτσουράς στο Μακρύ Γιαλό.

Πολυμελής συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, που δραστηριοποιούνταν στα νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστράτιου, εξαρθρώθηκε από τις αρχές. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο αστυνομικοί (υπαστυνόμος και ανθυπαστυνόμος) που παρείχαν άμεση συνδρομή σε μέλη του κυκλώματος.

Στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» διακομίστηκε ο 21χρονος απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, καθώς ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει λόγω της απεργίας που συνεχίζει από τις 10 Νοέμβρη. Σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, βρίσκεται και η υγεία του ισοβίτη κρατούμενου Ηρ. Κωστάρη ο οποίος επίσης κάνει απεργία πείνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ