Κυριακή 30 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι αγώνες της προκριματικής φάσης του 7ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων που διοργάνωσε η Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΣΚΕ). Συμμετείχαν συνολικά 9 ομάδες, 5 στον Α' όμιλο και 4 στον Β' όμιλο. Από τον Α' όμιλο προκρίθηκε για την τελική φάση η ομάδα της ΣΝΟ Λαμίας και από τον Β' όμιλο η ομάδα του ΦΟ Καρδίτσας. Μερικές συναντήσεις: α) Από τα Φάρσαλα: Σκ. Σύλλ. Λάρισας - ΦΟ Καρδίτσας 0-4, β) Από τον Αγ. Κωνσταντίνο: ΣΝΟ Λαμίας - ΣΟ Λάρισας 3-1. Η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Παίδων - Κορασίδων Κεντρικής Ελλάδας 2014 - 2015.

* ΣΤΟ 49ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ που διοργάνωσε ο Πειραϊκός Ομιλος Σκακιστών (ομάδα του αξέχαστου Αντώνη Μπόγδανου που «έφυγε» πρόωρα τον Ιούλη του 2005) παίχθηκε χτες Σάββατο ο 3ος γύρος και την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη θα παιχθεί ο 4ος γύρος. Το πρωτάθλημα Πειραιά διεξάγεται στο νέο εντευκτήριο του ΠΟΣ στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου 91 και το σύστημα αγώνων είναι ελβετικό των 7 γύρων, ενώ η διάρκεια της παρτίδας είναι 90' για 40 κινήσεις και 15' για ολόκληρη την υπόλοιπη παρτίδα. Οι άλλοι τρεις γύροι - για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν απογευματινές παρτίδες - θα γίνουν το Σάββατο 6 Δεκέμβρη και τις Τετάρτες 10 και 17 Δεκέμβρη 2014. Τηλ. επικοινωνίας Λίνα Κορού 6934.383.595, e-mail: piraeuschess@gmail.com.

* ΝΕΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ απέκτησε και ο ιστορικός Σκακιστικός Ομιλος Αμπελοκήπων - ιδρυτικό μέλος του οποίου υπήρχε (προ αμνημονεύτων χρόνων...) και ο γράφων - που στεγάζεται μαζί με τον Σκ. Ομ. «Θωμάς Γεωργίου». Τα εγκαίνια του νέου εντευκτηρίου (Μακρινίτσας 3) έγιναν την Κυριακή 7 Νοέμβρη με συμμετοχή πολλών σκακιστών-στριών και φίλων του σκακιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ