Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχαιρεσίες συνδικάτων
  • Συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη 4 Δεκέμβρη οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ στα παρακάτω σημεία: Τετάρτη 26/11, Δημαρχείο Περιστερίου (πλατεία Δημοκρατίας). Παρασκευή 28/11, Δημαρχείο Καλλιθέας (οδός Μαντζαγριωτάκη 74). Σάββατο 29 Νοέμβρη, Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (οδός Αγ. Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη). Δευτέρα 1/12, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού (οδός Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών). Τρίτη 2/12, Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας (οδός Παγκάλου και Κίμωνος 11). Τετάρτη 3/12, Δημαρχείο Αμαρουσίου (οδός Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα). Πέμπτη 4/12, αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος).
  • Ξεκινούν την Κυριακή 30 Νοέμβρη οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Εργαζομένων Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών Αττικής. Οι εκλογές θα διαρκέσουν έως τις 9 Δεκέμβρη και οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη) αλλά και στις κάλπες που θα στηθούν σε εργοστάσια του κλάδου. «Κανένας εργαζόμενος ανυπεράσπιστος. Συμμετέχουμε μαζικά στις αρχαιρεσίες. Δυνατός εργάτης είναι ο οργανωμένος εργάτης», είναι το κάλεσμα που απευθύνει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας, το φύλο και την εθνικότητά τους, ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας τους (εργατοτεχνίτες, υπάλληλοι, οδηγοί, αντιπρόσωποι, πρακτικοί ή πτυχιούχοι μηχανικοί - ηλεκτρολόγοι, χειριστές μηχανών και ανυψωτικών μηχανημάτων).
  • Σε εκλογές προχωρά η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής, από την 1 έως τις 3 Δεκέμβρη. Οι εκλογές θα γίνουν από τις 2.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στο ΕΚΑ. Οι εργαζόμενοι ψηφίζουν με βιβλιάριο ασθενείας και ταυτότητα.
  • Σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση καλεί το κλαδικό Σωματείο εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Αθήνας τη Δευτέρα, 1η Δεκέμβρη στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία του σωματείου (Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 2ος όροφος). Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν: Απολογισμός δράσης του ΔΣ. Οικονομικός απολογισμός. Καθορισμός διεκδικητικού πλαισίου για το επόμενο διάστημα. Προσδιορισμός ημερομηνίας εκλογών για το ΔΣ και για ΕΕ. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής. Εκλογή και εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ (μέσω ΟΣΝΙΕ ή ΕΚΑ). Απαραίτητη για τη διαδικασία εκλογής της εφορευτικής είναι η αστυνομική ταυτότητα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ