Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Νέα επεισόδια στο σίριαλ της αναμόρφωσης

Νέα επεισόδια προστίθενται στο σίριαλ της σύγκρουσης Ευ. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου, για την κατεύθυνση που θα πάρει η αναμόρφωση της εγχώριας κεντροαριστεράς και το ρόλο καθενός τους σε αυτήν τη διαδικασία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Κontra», η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δήλωσε ότι ο Παπανδρέου δε στήριξε ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, προσθέτοντας ότι στήριξε προεκλογικά τη Μ. Κοππά, η οποία ήταν υποψήφια με τη ΔΗΜΑΡ.

Οι αναφορές της κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τις αιχμές που άφησε πρόσφατα ο Βενιζέλος, λέγοντας: «Προχωράμε όλοι μαζί, αλλά με έναν όρο: Οσοι ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ μέσα στο παραβάν του εκλογικού κέντρου»...

Στο μεταξύ, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λασιθίου (τόπος καταγωγής του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη, ο οποίος επίσης αντιπαρατίθεται στην ηγεσία Βενιζέλου) προστέθηκε στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ που συντάσσονται με τον Παπανδρέου και αρνείται να συμμετάσχει στις διαδικασίες για το συνέδριο της «Δημοκρατικής Παράταξης».

Η πλευρά Βενιζέλου διαχέει ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των ΝΕ του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα (52 στις 61), μετά από συνεδριάσεις που πραγματοποίησαν μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ανοικτά τις αποφάσεις των κεντρικών οργάνων του κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ