Πέμπτη 11 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πολυτέλεια ακόμα και τα 10 ευρώ

Το ποιος είναι πραγματικά ο αντίκτυπος της συγκεκριμένης κατάστασης στον οικισμό εξήγησαν στον «Ρ» ο 24χρονος Πασχάλης Αγγελόπουλος και η Μαρίνα Γαλανού, μαθήτρια Λυκείου.

Ο πρώτος τόνισε πως η σημερινή κατάσταση αποκλείει μεγάλη μερίδα της νεολαίας και όχι μόνο από το δικαίωμα στην άθληση, σε μια περιοχή όπου εξαιτίας της ανεργίας ακόμα και η ελάχιστη συνδρομή που δίνεται σε κάποιο σωματείο για να μπορέσει να επιβιώσει, επειδή έχει κοπεί κάθε χρηματοδότηση από το κράτος, αποτελεί βάρος. «Τα προβλήματα είναι πολλά. Για παράδειγμα, το κλειστό γυμναστήριο παραμένει τις περισσότερες ώρες με λουκέτο. Ουσιαστικά, το ευρύ κοινό δεν έχει πρόσβαση. Το μόνο που είναι ανοιχτά είναι ο στίβος στο ανοιχτό γήπεδο. Το κόστος σήμερα είναι βασικό για την άθληση. Ιδιαίτερα εδώ στο Ολυμπιακό Χωριό, που η μεγάλη πλειοψηφία είναι άνεργοι, ακόμα και τα 10 ευρώ συνδρομή προς τους συλλόγους για πολλούς είναι πολυτέλεια», λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Γαλανού αναφέρθηκε στο θέμα της εγκατάλειψης των χώρων, που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια λύση στο πρόβλημα, εστιάζοντας στην περίπτωση του κολυμβητήριου που ρημάζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ