Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Για το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Μπροστά στο 11ο Συνέδριο, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε διάφορες περιοχές της χώρας διοργανώνουν μια σειρά από εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στο ΤΕΙ στη Λάρισα, στις 9.30 μ.μ., στον κεντρικό διάδρομο, ομιλία από τον Γιάννη Παπαρίζο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλίες με τα τοπικά σχήματα «Braindrop και Inaw Blue» και με τους «Stelios Magalios and the soundpark».

-- Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, παρουσίαση των Θέσεων, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο. Ομιλητής: Τάσος Μαμαλούγκας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στην Τούμπα, παρουσίαση των Θέσεων, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο. Ομιλήτρια: Δήμητρα Χατζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Αύριο Σάββατο:

-- Στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, εκδήλωση του Εργατικόυ Τομέα Ηρακλείου της ΚΝΕ, με θέμα «Η συμβολή της εργαζόμενης νεολαίας στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για τη Λαϊκή Συμμαχία, για το Σοσιαλισμό». Ομιλητής: Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στο Ρέθυμνο, στις 6.30 μ.μ., στο καφενείο «Μικρό Καφέ», σύσκεψη της ΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΝΕ με θέμα «Τι έχουμε... τι δικαιούμαστε».

-- Στη Λαμία, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (πλατεία Διάκου), παρουσίαση των Θέσεων για το Συνέδριο από την Γεωργία Πύθουλα, Γραμματέα Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ και προβολή ντοκιμαντέρ για το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

-- Στην Κεφαλονιά, στις 6 μ.μ., στα Γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Κεφαλονιάς του ΚΚΕ (πλατεία Καμπάνα). Ομιλητής: Σπύρος Καμπίτσης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στα Γιάννενα, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλητής: Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στη Βέροια, παρουσίαση των Θέσεων, στις 12 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ομιλήτρια: Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σύσκεψη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Θέρμης (περιοχή Εμπορικού Κέντρου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ