Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Μπροστά στο 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Οργανώσεις της ΚΝΕ κάνουν εκδηλώσεις για το 11ο Συνέδριο, με το εξής πρόγραμμα:

Σήμερα Σάββατο

-- Ηράκλειο Κρήτης, 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, εκδήλωση του Εργατικού Τομέα Ηρακλείου της ΚΝΕ με θέμα «Η συμβολή της εργαζόμενης νεολαίας στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για τη Λαϊκή Συμμαχία, για το Σοσιαλισμό». Ομιλητής: Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Ρέθυμνο, 6.30 μ.μ., στο καφενείο «Μικρό Καφέ», σύσκεψη της ΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΝΕ με θέμα «Τι έχουμε... τι δικαιούμαστε».

-- Λαμία, 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο (πλατεία Διάκου), παρουσίαση των Θέσεων για το Συνέδριο από τη Γεωργία Πύθουλα, Γραμματέα Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ, και προβολή ντοκιμαντέρ για το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

-- Κεφαλονιά, 6 μ.μ., στα Γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Κεφαλονιάς του ΚΚΕ (πλατεία Καμπάνα). Ομιλητής ο Σπύρος Καμπίτσης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Γιάννενα, 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλητής ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Βέροια, 12 το μεσημέρι, παρουσίαση των Θέσεων, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ομιλήτρια η Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της της ΚΝΕ.

-- Θέρμη Θεσσαλονίκης, σύσκεψη στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Θέρμης (περιοχή Εμπορικού Κέντρου).

Αύριο Κυριακή

-- Αγρίνιο, 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλητής ο Χρήστος Τριάντης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Ζάκυνθος, 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλητής ο Τίμος Φαραός, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Λευκάδα, 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλήτρια η Βάσω Τσαρμπού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.

-- Αρτα, 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος», παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλητής ο Αλέξης Κατσαρός, μέλος του Γραφείου του Συμβουλίου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Χορτιάτης Θεσσαλονίκης, 5 μ.μ., σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ Χορτιάτη (οδός Κομνηνών 24 - Πανόραμα).

-- Κατερίνη, 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «LIDO», παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλητής ο Θοδωρής Βλάχος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Κιλκίς, 6 μ.μ., στο Οικονομικό Επιμελητήριο, παρουσίαση των Θέσεων. Ομιλήτρια η Θεοδώρα Καραθάνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Ικαρία, 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου στον Εύδηλο, παρουσίαση των Θέσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ