Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης από συνδικάτα και φορείς

Σε εξέλιξη βρίσκονται μια σειρά εκδηλώσεις αλληλεγγύης από συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές, που απευθύνονται σε άνεργους, στις οικογένειες και στα παιδιά τους, σε κάθε εργαζόμενο που περνάει δύσκολα. Ενδεικτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Σάββατο:

  • Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας οργανώνει λαϊκό γλέντι για ανέργους με τις οικογένειές τους στις 8 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του κτιρίου του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).
  • Οι απεργοί της «Coca - Cola» της Θεσσαλονίκης θα στολίσουν, σε ειδική εκδήλωση στις 11 π.μ., το χριστουγεννιάτικο δένδρο μπροστά στο χώρο του εργοστασίου στη Νέα Ραιδεστό.
  • Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων - ΔΕΗ διοργανώνουν εκδήλωση στις 2.30 μ.μ., στην παιδική σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» με την παράσταση «Η βασίλισσα του Χιονιού», βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν.
  • Το Σωματείο Εργαζομένων στη «FINTEXPORT ΑΕ» οργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης για τους άνεργους - πρώην εργαζομένους του εργοστασίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της ΟΕΚΙΔΕ (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).
  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή οργανώνει στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας.
  • Γιορτή για τα παιδιά οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Θεοφράστου 6 και 40 Εκκλησιών 20).
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας, στις 6 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας, θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», διασκευή του ομώνυμου παραμυθιού του Ε. Τριβιζά.
  • Σε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά καλεί η Ομάδα Γυναικών Σεπολίων - Κολωνού της ΟΓΕ, στις 5.30 μ.μ., στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής 4ου Διαμερίσματος (Αργους 54, Κολωνός).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ