Τρίτη 23 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Την πρόκριση ο Απόλλων, τα παράπονα η Κηφισιά

Το «παρών» σε τελικό Κυπέλλου μετά από 18 χρόνια θα δώσει τη φετινή σεζόν ο Απόλλων Πάτρας, που σε ένα επεισοδιακό (κυρίως μετά το τέλος) ημιτελικό επικράτησε της Κηφισιάς στην έδρα της με 75-73. Ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε και το καλύτερο φινάλε αφού ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έχοντας πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο, επιτέθηκε φραστικά στους Πηλοΐδη, Ψαριανό και Σχινά.

Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως όπλο την ευστοχία από την περιφέρεια και κυρίως από μακρινή απόσταση (10/22 τρίποντα) αλλά και τον Αμερικανό Φιτσπάτρικ (25 π. με 6/8 τρίποντα). Για τους γηπεδούχους μοιραίος στάθηκε ο Τσαλδάρης, που αστόχησε σε προσπάθεια στα τελευταία δευτερόλεπτα για να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Ξεκαθαρίζει σήμερα για τον δεύτερο ημιτελικό

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (επρόκειτο να γίνει χτες αλλά αναβλήθηκε) αφού ο αθλητικός δικαστής θα εκδικάσει την ένσταση του Ολυμπιακού για κατακύρωση υπέρ του του προημιτελικού με τους «πράσινους» λόγω παράτυπης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο του Δ. Γιαννακόπουλου. Η συγκεκριμένη αρχικά είχε απορριφθεί ωστόσο μετά την προσφυγή των «ερυθρολεύκων» στο ΑΣΕΑΔ αυτό με απόφασή του όρισε την επανεξέτασή της.

  • Στις 4 Γενάρη θα διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ