Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παιδικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Πλούσιο το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των παιδικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων έως και το Σάββατο 3 Γενάρη 2015, στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Χριστουγεννιάτικα παιχνιδοκαμώματα, εργαστήρια διαφόρων ειδών όπως ζαχαροπλαστικής και καλλιτεχνικών κατασκευών, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, μουσική και άλλες πολλές δραστηριότητες συνθέτουν ένα δεκαήμερο γεμάτο κέφι και παιχνίδι, μάθηση και ψυχαγωγία για όλα τα παιδιά, στο κέντρο της πόλης! Αναλυτικότερα:

Η Ομάδα «Ντουθ» παρουσιάζει στις 27 Δεκέμβρη το θεατρικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους «Πατατατί». Η ομάδα «Νεφελόπετρα» παρουσιάζει στις 23 Δεκέμβρη την παράσταση «Ο Αρταμπάν και τα χαμένα δώρα» ένα πολυεθνικό μουσικό ταξίδι, η ομάδα «Τελίτσα», στις 24 και 27 Δεκέμβρη τη θεατρική παράσταση για πολύ μικρά παιδιά «Μήπως ονειρεύομαι;» και ο θίασος «Αερόπλοιο» παρουσιάζει στις 24 και 27 Δεκέμβρη την παράσταση «Δυο συναχωμένοι πιγκουίνοι».

Στις 29, 30 και 31 Δεκέμβρη, η ομάδα «Paperdollwise» παρουσιάζει τη θεατρική της παράσταση «Ζητούνται ξωτικά!», ενώ η ομάδα «Χρόνος Δράσεις» παρουσιάζει στις 30 και 31 Δεκέμβρη τη θεατρική παράσταση «Ο Αη Βασίλης και τα ζωντανά παιχνίδια». Στις 3 Γενάρη, οι Μορφές Εκφρασης παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Καλλικαντζαροζαβολιές!» για παιδιά από 4 - 10 ετών και τέλος, το Θέατρο Αερόπλοιο παρουσιάζει επίσης στις 3 Γενάρη τη θεατρική γεμάτη χρώματα παράσταση / παιχνίδι «Γιατί χαμογελάει η Τζοκόντα;» με πίνακες διάσημων ζωγράφων που ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου χώρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ