Κυριακή 11 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
φωτό 1

Στις 17 Γενάρη συμπληρώνονται 11 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μου ΦΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτης.

Στη μνήμη του, προσφέρω 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ που υπηρέτησε έως το τέλος της ζωής του.

Ο αδελφός του, Τάσος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΣΤΡΑΤΗ - ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, που πάντα ήταν πιστός στις αρχές του, μέσω ΚΟΒ Λιβαδειάς.

Οι κόρες του, Βασιλική Βασιλείου και Φωτεινή Κομπότη

***

φωτό 1

Στις 9 του Γενάρη 2015 κλείνουν δυο χρόνια από την απώλεια της αγαπημένης μου συντρόφισσας - συζύγου ΖΩΗΣ ΜΠΑΣΤΑ. Μαζί παλέψαμε μέσα από το ΚΚΕ, 75 ολάκερα χρόνια, για να ξημερώσουν για το λαό μας χρόνια χωρίς πείνα και δάκρυα, πολέμους και σφαγές, για έναν κόσμο σοσιαλιστικό - κομμουνιστικό, για να πάψει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη της προσφέρω μέσω της ΤΕ Ζακύνθου 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ.

Μπάστας Γιώργος

***

φωτο 1

Πρόσφατα «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νάστα) ΠΑΥΛΙΔΗ. Γεννημένη στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς βρέθηκε, σε νεαρή ηλικία και με ένα γιο, να παλεύει τη ζωή μόνη της, αφού ο συνοδοιπόρος της Λευτέρης Παυλίδης, πιστός στα ιδανικά του Κόμματος, πολεμούσε, ως κομματικός επίτροπος, στις γραμμές του ΔΣΕ στις βουνοκορφές του Βίτσι και του Γράμμου. Δεν τη λύγισε ούτε η εξορία στο Τρίκερι και στο Μακρονήσι. Αγωνίστρια, κράτησε γερά το τιμόνι και μεγάλωσε το μονάκριβο γιο της Νίκο με τα ίδια ιδανικά και αξίες. «Εφυγε» πλήρης ημερών. Αξιώθηκε να δει 3 εγγόνια και 6 δισέγγονα. «Εφυγε» απολαμβάνοντας τη στοργή και φροντίδα που απλόχερα της πρόσφερε η οικογένεια του γιου της.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΗΣ
Στη μνήμη της, που θα μείνει πάντα ζωντανή στην καρδιά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 70 ευρώ.

Τα παιδιά: Νίκος και Μαριάνθη Παυλίδη,

τα εγγόνια της Νατάσσα, Λευτέρης, Μαρία

***

φωτό 1

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΣΗΣ του Μιχάλη «έφυγε» στις 4.12.2014. Γεννήθηκε το 1926 στη Βούρμπιανη της Ηπείρου. Στον αγώνα μπήκε στη διαδήλωση κατά της επιστράτευσης στην Κατοχή. Πήρε μέρος στον ηρωικό Δεκέμβρη. Πιάστηκε στα 1948 και καταδικάστηκε σε ισόβια, ως «αμετανόητος συμμορίτης». Αποφυλακίστηκε το 1958 έχοντας περάσει από Γιούρα, Αίγινα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ιτζεδίν. Στη χούντα στάλθηκε εξορία στη Λέρο για 4 χρόνια. Διετέλεσε γραμματέας του Σωματείου Μωσαϊκών.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Τα παιδιά του, Μιχάλης και Μαρία,

ο εγγονός του, Δημήτρης

***

φωτό 3

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συντρόφου πατέρα και παππού, ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ, ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ και του ναυτεργατικού κινήματος. Επίσης, στην μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΑΗ, φλογερού ΕΠΟΝίτη κομμουνιστή ο οποίος εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1955 με το Ν. 375 «Περί κατασκοπείας», καθώς και στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΔΑΜΩΝ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗ ο οποίος σκοτώθηκε το Μάη του 1949, ελεύθερος σκοπευτής πολιτικός επίτροπος στην περιοχή Ροδόπης.

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Στη μνήμη τους, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, στο Κόμμα των αγώνων και των θυσιών για το καλό του τόπου.

Αθηνά Καλούδη,

τα παιδιά και τα εγγόνια

***

φωτό 3

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου, πατέρα και παππού ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, βετεράνου κομμουνιστή στελέχους του ΚΚΕ, αξιωματικού του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Και των αδερφών του: ΘΩΜΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΒΕΝΕΤΣΑΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ που αφιέρωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας, προσφέρω 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Μαρία Βενετσανοπούλου,

τα παιδιά και τα εγγόνια

***

Φωτο 1

Στις 16/1/2015 συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης μας ΛΙΑΝΑΣ ΘΕΡΜΟΥ - ΡΑΠΤΑΚΗ. Στη μνήμη της οι γονείς και ο αδερφός της προσφέρουν για τα 96 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «902» 40 ευρώ. Λιάνα, συνεχίζουμε με το ΚΚΕ.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΪΤΟΥ, που αγωνίστηκαν στην Αντίσταση, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και, για αντάλλαγμα, το επίσημο κράτος τον καταδίωκε μέχρι το θάνατό τους, προσφέρουμε στην ΚΟ Πολίχνης του ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ
Η κόρη τους, Παναγιωτοπούλου Αννα, και ο γαμπρός τους, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης.

***

φωτό 1

«Εφυγε» από τη ζωή στις 8 Γενάρη του 2011 ο σ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στο Παλιόκαστρο Σερρών από γονείς αγωνιστές του λαϊκού και κομμουνιστικού κινήματος. Από μικρός γαλουχήθηκε με τις ιδέες του ΚΚΕ. Αγωνιστής μέσα από τις γραμμές της Ν. ΕΔΑ, έγινε μέλος του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της χούντας σαν μετανάστης στη Γερμανία όπου βρισκόταν. Επαναπατρίστηκε το 1976 και συνέχισε τη δράση του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ στην Πολίχνη. Συνεπής, μαχητής, έμεινε σταθερά στο πλευρό του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

***

φωτο 1

Στις 25 Νοέμβρη 2013 «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας μανούλα, γιαγιά και προγιαγιά ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ. Γεννήθηκε το 1922 και μεγάλωσε στο χωριό Μάνη Διδυμοτείχου. Στα χρόνια της κατοχής εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση όπως και τα τρία της αδέλφια Ζήσης, Αποστόλης και Μαρία. Παντρεύτηκε τον αγωνιστή ΠΑΣΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ και απέκτησαν την κόρη τους Τριάδα. Η μάνα μου εντάχθηκε στον ΔΣΕ στα τμήματα του Εβρου. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, αρρώστησε βαριά στο βουνό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Σόφια της Βουλγαρίας. Μετά την ανάρρωση τής ζητήθηκε και πρόσφερε τις υπηρεσίες της στο νοσοκομείο της Σόφιας για τη φροντίδα και περίθαλψη αγωνιστών που έρχονταν από το μέτωπο με βαριά τραύματα. Μετά τη λήξη του πολέμου το 1949 βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη Βραΐλα της Ρουμανίας. Εκεί εργάσθηκε σε διάφορες επιχειρήσεις καθώς και στον παιδικό σταθμό «Τούλγκες», όπου φρόντιζε πολλά παιδιά αγωνιστών και πολιτικών προσφύγων. Επαναπατρίστηκε το 1984, μαζί με την κόρη της, το γαμπρό της και τα δύο εγγόνια της. Μέλος του ΚΚΕ από το 1942 συνδέθηκε με τον ΚΟ Ευόσμου και συμμετείχε δραστήρια σε όλες τις εκδηλώσεις της ΚΟΒ και του Συλλόγου Πολιτικών Προσφύγων. Θα μείνει πάντα στη μνήμη μας η σεμνή και πιστή αγωνίστρια.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Ο πατέρας, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ, αγωνιστής της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ, συμμετείχε στη μάχη για την απελευθέρωση του Διδυμοτείχου, το Σεπτέμβρη του 1944. Το 1946 από τους πρώτους εντάχθηκε στον ΔΣΕ, έλαβε μέρος σε πολλές μάχες, αλλά σκοτώθηκε πολύ νέος, το 1948, στη μάχη στο χωριό Μεταξάδες Εβρου.

Στην άσβεστη μνήμη τους και στη μνήμη όλων των αγωνιστών που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ειρήνη και το Σοσιαλισμό, προσφέρουμε 25 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης Ευόσμου και 25 ευρώ για την ενίσχυση του περιοδικού της Εθνικής Αντίστασης.

Η κόρη Τριάδα, τα δύο εγγόνια και τα τρία δισέγγονα.

***

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!

Σε μια μακρά χρονική περίοδο μέσα στην καθημερινή δράση, μέσα στους αγώνες σε όλους τους τομείς σφυρηλατήθηκαν ακατάλυτοι συντροφικοί δεσμοί ανάμεσά μας. Μας ένωσαν οι κοινές αξίες, τα ίδια ιδανικά, τα οράματα για έναν κόσμο όμορφο χωρίς εκμετάλλευση χωρίς τις σκιές και τα βάσανα του καπιταλισμού. Γι' αυτόν τον κόσμο που ονειρευτήκαμε, ο καθένας έδινε το δικό του «παρών» στους καθημερινούς αγώνες, χωρίς φειδώ για τους κόπους και τις θυσίες που απαιτούνταν. Με αυτό το αγωνιστικό «παρών», ένας ολόκληρος κόσμος - μέσα στους τόπους δουλειάς - αναγνώριζε και εκτιμούσε τους συντρόφους αγωνιστές και φίλους που άφησαν ανεξίτηλα τα αγωνιστικά και ανθρώπινα ίχνη τους, στους εργασιακούς χώρους του ΟΤΕ. Το ίδιο έπραξαν και στη συνέχεια στον αγώνα σαν συνταξιούχοι (όσοι συνταξιοδοτήθηκαν) στο εργατικό - λαϊκό κίνημα της γειτονιάς τους. Είναι οι σύντροφοι μας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ, MANΩΛΗΣ ΠΛΑΪΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ και ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ που «έφυγαν» για το στερνό ταξίδι. Ομως, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Μας «συντροφεύουν» στη δράση σε όλα τα μέτωπα πάλης. Εχουμε τόσα να θυμόμαστε από τον καθένα τους.

ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΦΑΝΗΣ
Στην άσβηστη μνήμη τους, σύντροφοι από την ΚΟ του ΚΚΕ στον ΟΤΕ, σύντροφοι και συναγωνιστές συνταξιούχοι από τον ίδιο χώρο προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 318 ευρώ. Τιμάμε τη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων με την ενίσχυση του ΚΚΕ, με το δυνάμωμα της δράσης για τη λαϊκή συμμαχία, για την εργατική - λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που πίστεψε μέχρι το τέλος της ζωής του στις αξίες και στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω 50 Ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Προσοτσάνης, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο γιος του Μιχάλης Χατζηδημητρίου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ που πρόσφατα «έφυγαν» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 100 ευρώ στη «Δημοκρατική Μέριμνα», 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση. Η επιθυμία τους ήταν να μην ξεχνάμε το Κόμμα που πίστεψαν ως το τέλος της ζωής τους.

Οι κόρες τους, Ελσα - Αγγελική - Πηνελόπη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και παππού μας ΠΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 24 Σεπτέμβρη 2014, αγωνιστή του λαϊκού κινήματος για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Η οικογένεια

  • Στη μνήμη του συναγωνιστή ΠΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ που υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της ΔΕ του Παραρτήματός μας, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Η ΔΕ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ν. Ηρακλείου Αττικής

***

φωτο 3

Η ΒΑΡΒΑΡΑ Κωνσταντίνου ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΟΥ, σύζυγος και μητέρα αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, έδωσε στην πατρίδα ό,τι πολυτιμότερο είχε στη ζωή της, σύζυγο και δύο παιδιά. Η επίσημη πατρίδα τής το ανταπέδωσε με κυνηγητό από τους ντόπιους δοσίλογους.

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΣΤΈΛΙΟΣ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ-ΣΤΈΛΙΟΣ
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ (Μακρής) ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΗΣ του Κωνσταντίνου, γεννήθηκε το 1925 στο Μεσόβουνο του νομού Κοζάνης. Το 1941, στις 23 Οκτώβρη, οι Γερμανοί σκότωσαν όλους τους άντρες του Μεσόβουνου, από 16 χρόνων και πάνω. Ανάμεσα στους σκοτωμένους και ο πατέρας του Λάζαρου. Στη συνέχεια τα γυναικόπαιδα τα πήγαν στην Πτολεμαΐδα. Εκεί ο Λάζαρος αμέσως οργανώθηκε στο ΕΑΜ. Μέσα από σκληρούς αγώνες ενάντια στους κατακτητές ανδρώθηκε και συνέχισε μέσα από τις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Σκοτώθηκε το 1950 στο Βέρμιο.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ (Γιάγκος) ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΗΣ, του Κωνσταντίνου, ήταν αδελφός του Λάζαρου. Γεννήθηκε το 1927 στο Μεσόβουνο. Σε μικρή ηλικία, λόγω της δράσης του αδελφού του, βασανίστηκε στις φυλακές Κοζάνης. Πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ και σκοτώθηκε στο Γράμμο. Στη μνήμη τους, καθώς και στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΟΥ, που γεννήθηκε στο Μεσόβουνο Πτολεμαΐδας, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το 2002, η αδελφή τους Ουρανία Σπυράτου, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.


ΡΑΠΤΑΚΗ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ(ΛΙΑΝΑ)
ΡΑΠΤΑΚΗ - ΘΕΡΜΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ(ΛΙΑΝΑ)

ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΗΣ

ΛΙΛΙΚΑ ΜΩΡΑΪΤΟΥ
ΛΙΛΙΚΑ ΜΩΡΑΪΤΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΤΣΙΛΟΓΛΑΝΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (σύζυγος Μιλτιάδη)
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (σύζυγος Μιλτιάδη)

ΓΙΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΙΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ
ΖΩΗ ΜΠΑΣΤΑ

ΠΑΡΙΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΠΑΡΙΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΣΤΑ) ΠΑΥΛΙΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΣΤΑ) ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ