Πέμπτη 8 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Εποχή... Περέιρα για Ολυμπιακό

Και επίσημα σφραγίστηκε χτες η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την πρόσληψη για την τεχνική ηγεσία του Πορτογάλου Βίτορ Περέιρα, που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό Μίτσελ. Για τον τελευταίο οι φήμες που τον ήθελαν υπ' ατμόν επιβεβαιώθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα όταν η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας μετά από 2 χρόνια. Ανεπίσημα στον Μίτσελ πέρα από τις μέτριες εμφανίσεις της τελευταίας περιόδου χρεώνεται η απώλεια ελέγχου στα αποδυτήρια καθώς και η κόντρα του με τον Αφελάι. Οσον αφορά τον νέο τεχνικό, αν και στην επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού δεν γίνεται λόγος για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας οι πληροφορίες θέλουν αυτή να είναι 2,5 χρόνια αρχικά. Ο Περέιρα, που τελευταία βρισκόταν στον πάγκο της Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία, έκανε σπουδαία καριέρα στην Πόρτο, με την οποία κατέκτησε δύο τίτλους στην Πορτογαλία (2012-13), ισάριθμα Super Cup (2011-12), ενώ με την ίδια ομάδα ήταν φιναλίστ στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup το 2011. Ο νέος τεχνικός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή.

ΠΑΟΚ: Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί (εκτός απρόοπτου) η μεταγραφή του Κολομβιανού Κριστιάν Νομπόα στον ΠΑΟΚ, με τον 29χρονο διεθνή μέσο να αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις. Τα σενάρια θέλουν τις δυο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε συνεργασία 2,5 χρόνων.

ΟΦΗ: Τη συνεργασία του με τον Νίκο Αναστόπουλο για να αναλάβει προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον Ελληνα τεχνικό να είναι ο αντικαταστάτης του Ιταλού Τζενάρο Γκατούζο που έφυγε από την Κρήτη πριν από 15 μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ