Σάββατο 10 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που, πριν από 6 μήνες, «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, για την Οικονομική Εξόρμηση, 50 ευρώ.

Τα παιδιά του,

Γιώργος και Σούλα

***

φωτο 1

Ο Χρήστος και η Ειρήνη Κανδηλιώτη προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ στη μνήμη των ξαδελφών τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ (Κορδελάκια) ΝΙΟΝΙΟΥ, ΚΩΣΤΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ τα παιδιά του και τα εγγόνια του από τη Χαλκίδα προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ εκ/κών Χαλκίδας.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα ΚΑΖΑΝΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και της αγαπημένης αδελφής μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλίου, το ποσό των 100 ευρώ.

Καζάντζας Παναγιώτης - Ιωάννα Κυριάκου

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, που «έφυγε», πρόωρα, από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, η Μαίρη Ανδρινοπούλου προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συντρόφου ΑΥΓΕΡΗ ΑΥΓΗΤΙΔΗ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Εργαζομένων Δήμου Περάματος.

Αγγελική Πρεκετέ, Μυρσίνη Πρεκετέ και Σταύρος Μπούνταλης

ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
***

φωτό 1

Πέρασαν ογδόντα μέρες, από τις 10.10.14, που «έφυγε» από κοντά μας, πλήρης ημερών, ο αγαπημένος μας πατέρας, γεννημένος στο Μουρέλι Τρικάλων το 1910, με 5 αδέρφια μεγαλύτερά του. Αντιστάθηκε στη γερμανική κατοχή, αντιστάθηκε στις συμμορίες του Σούρλα, του Χαντέλα και του Τζαζάνη. Τον συνέλαβαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, αλλά άντεξε γιατί ήταν γερός οργανισμός.

Στη μνήμη του και στη μνήμη της πολυαγαπημένης ανιψιάς ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΗΣΙΑΡΗ που συμπληρώνονται 5 χρόνια απ' όταν «έφυγε» από κοντά μας στις 27.12.2009. Επίσης, στον αγαπημένο μου γαμπρό ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΗΣΙΑΡΗ που «έφυγε» στις 14.1.2012, και στον αγαπημένο μου γαμπρό ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ που «έφυγε» στις 24.5.2011, προσφέρω στο Κόμμα μας που αγωνίζεται για τα δίκαια του εργάτη, του συνταξιούχου, του αγρότη, το ποσό των 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Μάκρης.

Αχιλλέας Ζέρβας

***

φωτό 1

Στις 6 Γενάρη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα, ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Α. Γαλατσίου.

Η σύζυγός του Ραλιώ Χάρου και τα εγγόνια του

***

φωτό 1

Η Τασία Παναγιώτου, στη μνήμη του συζύγου της, σ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Αριστεράς, ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ, συντρόφου των νεανικών μας αγώνων και επιστήθιου φίλου και κουμπάρου που «έφυγε» στις 3 Δεκέμβρη, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

Γ. Μ.

***

Φωτό 2

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ, της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΚΙΟΒΡΕΚΗ και του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΙΟΒΡΕΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Μαρία Κακαρώνη


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ (ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑΣ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ (ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑΣ)

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΟΣ

Βασιλική Μισιάρη
Βασιλική Μισιάρη

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ