Σάββατο 10 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα οδηγήθηκαν χτες στον ανακριτή οι 10 από τους συλληφθέντες το βράδυ της Τετάρτης στα Προπύλαια αντιμέτωποι με κατηγορίες για επίθεση στα παλιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μεταξουργείο. Οι άλλοι θα οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή. Ολοι οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης από πρόσωπα που εκτέλεσαν βίαιες πράξεις με καλυμμένα χαρακτηριστικά, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας (αφορά την καταστροφή της τζαμαρίας) κατά συναυτουργία, από υπαίτιους με καλυμμένα χαρακτηριστικά, άρνηση υπαγωγής σε εγκληματική σήμανση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Από την πλευρά τους, οι συλληφθέντες αναφέρουν ότι έκαναν αφισοκόλληση στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης κοντά στα γραφεία της ΧΑ για εκδήλωση κοινωνικού χώρου. Κατά την επιστροφή τους, καταγγέλλουν ότι προσήχθησαν από την Αστυνομία, στα Προπύλαια στη στάση μετρό «Πανεπιστήμιο».

Στο Δομοκό, στις λεγόμενες φυλακές Γ τύπου ή υψίστης ασφαλείας, μεταφέρεται ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος μετά την προφυλάκισή του είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Να σημειωθεί ότι στις εν λόγω φυλακές, μεταφέρονται σταδιακά με πρώτο τον Ν. Μαζιώτη του ΕΑ, διάφοροι κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί με τον τρομονόμο.

Συνελήφθη χτες ο 29χρονος Ρουμάνος που καταζητείτο ως συνεργός στη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Ο 29χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στον εισαγγελέα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, και αμέσως εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψής του.

Πυρκαγιά ξέσπασε χτες το πρωί σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στο Μαρούσι, στην οδό Ιωάννου Χρυσοστόμου. Στον τόπο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 21 πυροσβέστες και εφτά οχήματα. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τέσσερα άτομα, ενώ ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ