Τετάρτη 13 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-ΤΕΛΙΚΟΣ Α1
Πράξη δεύτερη...

Ετοιμοι για τη δεύτερη «μάχη» τους είναι σήμερα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Sportidea

Ετοιμοι για τη δεύτερη «μάχη» τους είναι σήμερα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Πράξη δεύτερη σήμερα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που στο ΣΕΦ (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) κοντράρονται στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Ενα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι καθώς από το αποτέλεσμά του θα κριθούν πολλά. Βλέπετε, εάν οι «πράσινοι» καταφέρουν να φύγουν νικητές από τον Πειραιά τότε θα έχουν το σημαντικό αβαντάζ του 2-0 στις νίκες και θα βρίσκονται μια ανάσα πριν τον τίτλο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση (νίκη του Ολυμπιακού οι δυο ομάδες ξεκινούν απ την αρχή).

Η κρισιμότητα του δεύτερου τελικού ήταν ο λόγος που τα πανηγύρια σταμάτησαν στον Παναθηναϊκό. Υστερα από την εύκολη νίκη επί του Ολυμπιακού ξεκίνησε η διαδικασία προσγείωσης, καθώς ο στόχος δεν είναι μόνο το τέταρτο σερί πρωτάθλημα αλλά και το 3-0 επί του αιωνίου αντιπάλου. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα δώσει το παρών. Ο τεχνικός των πρασίνων Ζέλικο Ομπράντοβιτς θεωρεί ότι με μια εμφάνιση εξίσου σοβαρή με αυτή της Κυριακής, είναι εφικτή η πρώτη του νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Στην αντίπερα όχθη, στον Ολυμπιακό κυριαρχεί η άποψη ότι η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ διαφορετική απ' ό,τι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Αυτό άλλωστε είχε επισημάνει και ο Ηλίας Ζούρος αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου παιχνιδιού και με αυτή την άποψη δείχνει να συμφωνεί και ο Δημήτρης Παπανικολάου. Ο διεθνής παίκτης παρ' όλο που φέρει ένα χτύπημα στο γλουτό από το πρώτο παιχνίδι, εντούτοις θα δώσει κανονικά το «παρών», ενώ δηλώνει και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Μάλιστα, αν και παραδέχτηκε ότι μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού το άγχος έχει μεταφερθεί στην ομάδα του, τόνισε πως αυτή θα είναι διαφορετική σε σύγκριση με την πρώτη της περασμένης Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν πως σήμερα θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

  • Την «κιτρινόμαυρη» φανέλα αναμένεται να φοράει και την επόμενη σεζόν ο Ιμπραήμ Κουτλουάι. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε και ο ίδιος από την Τουρκία, όσο και ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, η ΑΕΚ του ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ την πρόθεσή της να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο Κουτλουάι έμεινε ικανοποιημένος από την άμεση απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ και απλώς τους τόνισε ότι θα συναινέσει και αυτός στην ανανέωση αν υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ τους αναφορικά με την καταβολή των χρημάτων, γιατί δε θέλει να δημιουργηθούν ανάλογα προβλήματα με αυτά που είχε αντιμετωπίσει φέτος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ