Παρασκευή 30 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική συνάντηση

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου-CD «Ζωή μου μην αργείς» (πρώτη δισκογραφική συνεργασία τους), ο Γιώργος Ανδρέου και η Ρίτα Αντωνοπούλου, θα δώσουν 4 παραστάσεις στον «ΙΑΝΟ» (Σταδίου 24 - Αθήνα, τηλ. 210.3217.810), στις 6, 7, 13 και 14 Φλεβάρη. Μαζί τους ο Στέργιος Γαργάλας (βιολί, βιόλα) και ο ηχολήπτης Παναγιώτης Πετρονικολός.

Η μουσική τους συνάντηση περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο τους δίσκο, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ρίτας Αντωνοπούλου κι από τον κύκλο συνεργασιών της με καταξιωμένους δημιουργούς (Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Ιωάννου, Θηβαίο, Ζούδιαρη κ.ά.), τραγούδια κλασικά άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοΐζου κ.ά.), καθώς και τραγούδια που αγαπούν να παίζουν επί σκηνής: τραγούδια δημιουργών της νεότερης γενιάς (Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Αλκ. Ιωαννίδης, Περίδης κ.ά.) καθώς και τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο.

Είσοδος: 10 ευρώ. Ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ