Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβάλ σάτιρας ερασιτεχνικών θιάσων στην Πάτρα

Για έβδομη συνεχή χρονιά ανοίγει η αυλαία του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Φλεβάρη στο θέατρο «Πάνθεον», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2015.

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και Μουσικοσυνθετών (ΕΕΘΣΜ).

Σήμερα Παρασκευή, στις 21.30 στο «Αφιέρωμα στη Σάτιρα» θα γίνει παρουσίαση του ερασιτεχνικού θιάσου «Αστούρθοι» από την Αθήνα με την παράστασή του «Αλυσίδες για κουνούπια». Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 20.00 θα παρουσιαστεί η σπονδυλωτή παράσταση «Μώμος 2015» των διαγωνιζόμενων θεατρικών δεκάλεπτων των συμμετεχόντων ερασιτεχνικών θιάσων με σατιρικές «γέφυρες» που θα παρουσιάσει η ομάδα του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ», βασισμένες στη μουσική που γράφτηκε για τον κινηματογράφο.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο ταμείο του «Πάνθεον» καθημερινά τις ώρες 18.00 - 21.00. Τιμή εισιτηρίου ανά μέρα: 5 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ