Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Α', Β', Δ' ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να επιστρέψουν στα σχολεία οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα

Την άμεση επιστροφή στα σχολεία τους, των καθηγητών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, διεκδικούν οι Α', Β' και Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, με κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη, στις 10 π.μ., στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και στις 12 το μεσημέρι, στο σχολικό συγκρότημα του Ευκλείδη.

Οι Α', Β' και Δ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης απαιτούν:

-- Επιστροφή όλων των καθηγητών ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ άμεσα στα σχολεία τους, με ταυτόχρονη ανάκτηση της οργανικής τους θέσης και της εκπαιδευτικής τους ιδιότητας και αναγνώριση της υπηρεσίας τους (σε βαθμό και κλιμάκιο) όλων των μηνών της διαθεσιμότητας - ομηρίας.

-- Eπανασύσταση όλων των τομέων και ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ της Δημόσιας ΤΕΕ, με δυνατότητα εγγραφών των μαθητών σ' αυτές τον Ιούνη.

-- Αμεση επαναφορά του μισθού των 85 εκπαιδευτικών που έχει διακοπεί η μισθοδοσία τους και αποκατάσταση της μισθολογικής απώλειας για το διάστημα της διαθεσιμότητας.

-- Κατάργηση κάθε μορφής διαθεσιμότητας - κινητικότητας και ελαστικών εργασιακών σχέσεων για όλους τους εργαζόμενους και ειδικότερα για τους εκπαιδευτικούς.

-- Κατάργηση του ν. 4172/2013.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ