Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΔΥΕΘ
Σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας για το συνέδριο του ΝΑΤΟ

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα, Πέμπτη, στις 11 το πρωί, μπροστά στο ξενοδοχείο «GRAND HOTEL PALACE», στη Θεσσαλονίκη, όπου διεξάγεται ΝΑΤΟικό συνέδριο με θέμα τη «Συγχρονισμένη εκπαίδευση», διοργανώνει η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ).

Με ανακοίνωσή της η ΕΔΥΕΘ καλεί σε μαζική συμμετοχή το λαό και τη νεολαία για να εκφραστεί η αντίθεση στα σχέδια των ΝΑΤΟικών μακελάρηδων.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την ΕΕ και τους δανειστές νέες συμφωνίες, οι οποίες θα περιέχουν το μεγαλύτερο μέρος του μνημονίου, ενώ το υπόλοιπο θα αντικατασταθεί από νέα αντιλαϊκά διαρθρωτικά μέτρα, στην πόλη μας πραγματοποιείται συνέδριο του ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει πιστά την πολιτική των προκατόχων της. Πολιτική στενής πρόσδεσης στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς (ΕΕ και ΝΑΤΟ). Διατηρεί όλες τις ξένες βάσεις και τα στρατηγεία στη χώρα μας. Με ένα από αυτά, το ΝΑΤΟικό NRDC-GR, που εδρεύει στο 3ο Σώμα Στρατού στην πόλη μας, συνδιοργανώνει από 16 έως 19 Φλεβάρη το Συνέδριο "Συγχρονισμένης Εκπαίδευσης".

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης καλεί τους φίλους του αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού και φιλειρηνικού κινήματος της πόλης μας να είναι σε ετοιμότητα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ