Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού. Οι δράστες γάζωσαν το περασμένο Σάββατο τον 47χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στην Κουβέλα της Φθιώτιδας. Οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο όπλα, ένα «Καλάσνικοφ» και ένα πιστόλι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Οι αρχές δεν αποκλείουν η δολοφονία να αποτελεί συμβόλαιο θανάτου και στην υπόθεση να εμπλέκονται και ποινικοί. Με αφορμή τη δολοφονία του συναδέρφου τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ότι οι φυλακές της χώρας είναι ένα απέραντο χάος, σε συνθήκες καθημερινού πολέμου, από τη σταδιακή εγκατάλειψη. Από την πλευρά του το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβεβαιώνει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσπάθειες για τη λήψη μέτρων που θα βελτιώσουν το σωφρονιστικό σύστημα.

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκε αστυνομικός που δέχθηκε τα πυρά αγνώστου στις 17.20, χτες, στο Ζεφύρι. Ο άγνωστος πυροβόλησε κατά αστυνομικών, που έκαναν έλεγχο σε διερχόμενο όχημα, από μπαλκόνι ή ταράτσα παρακείμενης οικίας.

Σε μέθη αποδίδεται το πήδημα θανάτου που έκανε νεαρό ζευγάρι χτες το πρωί στον Κηφισό στο ύψος της Αγίας Αννης στου Ρέντη. Τα δύο άτομα ανασύρθηκαν τραυματισμένα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Τζάνειο.

Εμπρηστική επίθεση έγινε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών που το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της συζύγου του Γ. Καλαντζή δέχεται εμπρηστική επίθεση, γεγονός που προκαλεί διάφορα ερωτήματα.

Ενας 54χρονος άνδρας βρέθηκε χτες νεκρός μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στο Γέρακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ