Κυριακή 8 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κινητοποιήσεις

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ για την καταπολέμηση της απλήρωτης εργασίας, την υπεράσπιση των συγκροτημένων δικαιωμάτων, ΣΣΕ, Κοινωνική Ασφάλιση. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Τερψιθέας, στον Οίκο Ναύτου.

«ΝΕΣΤΛΕ»: Σε στάση εργασίας και έκτακτη Γενική Συνέλευση, αύριο, Δευτέρα 9 Μάρτη, καλεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Ποτών - Τροφίμων Αττικής τους εργαζόμενους της «Nestle», προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για τον αγώνα τους ενάντια στις μειώσεις μισθών και τις ατομικές συμβάσεις που επέβαλε πρόσφατα η εργοδοσία. Το συνδικάτο έχει προκηρύξει 2ωρη στάση εργασίας, από τη 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση στις εγκαταστάσεις του Ταύρου.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΤΑΕ - ΟΑΕΕ και ΟΤΑ οργανώνουν περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα με στόχο να ενημερώσουν για τις εξελίξεις σχετικά με τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και να οργανωθεί η πάλη «για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έχουν αφαιρέσει». Οι συσκέψεις θα γίνουν από αύριο Δευτέρα 9 Μάρτη έως και την Τρίτη 17 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ